מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בנרתיק בזמן שימוש בדיאפרגמהשרון05/04/2016
שלום למנהלות ולקוראות הפורום,
לאחרונה התחלתי להשתמש בדיאפרגמה בתור אמצעי מניעה עם בן זוגי הקבוע. אני מאד מרוצה ממנה והשימוש נוח ומתאים לי, אבל שמתי לב שבאופן עקבי אני פחות "רטובה" בזמן קיום היחסים.
בלי קשר לדיאפרגמה, אני יודעת שלפעמים אני צריכה יותר זמן להכנס לעניינים, ולפעמים גם מבקשת את זה מבן הזוג, אבל עם התחלת השימוש שנינו מרגישים שבאופן די קבוע יש יובש, וגם אם אני רטובה בתחילת היחסים, התחושה היא שאני מתייבשת מאד מהר, וחוזר היובש.
מכיוון שההפרשות בנרתיק מיוצרות בנקיקים שבצוואר הרחם, חשבתי שיכול להיות שהיובש קשור לשימוש בדיאפרגמה, שכן היא יושבת על פתח צוואר הרחם וחוסמת את דרכן של ההפרשות במורד הנרתיק.
חיפשתי מידע רלוונטי באנגלית, ונוכחתי שזה נכון.
שאלותי הן
1. האם יש מישהי שחוותה דבר דומה בעת שימוש בדיאפרגמה?
2. האם יש אפשרויות נוספות להעצים את הרטיבות, פרט לחומר סיכה? אני לא בטוחה שרעיונית נסתדר עם זה, שנינו מאד "טבעיים" וזה מצטייר לי כדבר חיצוני שלא מתחשק לי להכניס לסיטואציה...
3. האם יש חומרי סיכה שהם טבעיים לחלוטין, ללא גליצרין? אשמח לשמוע חוויות משימוש בחומר סיכה...
תודה רבה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק בזמן שימוש בדיאפרגמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/04/2016עיקר הרטיבות בזמן גירוי מיני נובעת דווקא מדליפת נוזל מדפנות הנרתיק שבהם הדיאפרגמה לא פוגעת או מפריעה
האם את שמה גם משחה קוטלת זרע בזמן החדרת הדיאפרגמה?
נסי שמן שקדים לפני החדירה או כל ג'ל סיכוך אחר על בסיס מים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרון05/04/2016היי ליאורה, תודה על התגובה.
כן, אני משתמש בקוטל זרע (שהבנתי שגם לו יש תכונות מייבשות) אבל הוא נמצא בחלק הפנימי של הדיאפרגמה, האם בכל זאת הוא יכול להיות חלק מסיבת היובש?
חברה גם הציעה לי שמן שקדים או שמן נבט חיטה. אין בעיה שהשמן יבוא במגע עם הדיאפרגמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/04/2016אם את שמה שמן שקדים בחוץ אין בעיה שמן נבט חיטה עושה פטריות
אסור שהשמן יגע בגומי של הדיאפרגמה כי הוא פוגע בעמידות שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)