כאבים חזקים לאחר קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים לאחר קיום יחסי מין
    הילה
    29/05/2016

שלום,

אני בת 32 אחרי 2 לידות. בתקופה האחרונה שמתי לב שאחרי יחסי מין וגירוי אינטנסיבי של הנרתיק אני סובלת מכאב אזורי בבטן התחתונה במשך כמה ימים. מרגיש כאילו נחבלתי מבפנים. כמו כן אני מרגישה לחץ על אזור פי הטבעת וכמה ימים אחרי יש לי קושי וכאב ביציאות (לא בגלל מין אנאלי ולא בגלל עצירות או משהו כזה). מוזר לי. הגיוני העניין? עברתי בדיקות גניקולוגיות לאחרונה.
    מה עושים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים חזקים לאחר קיום יחסי מין - תגובה

לי ראובני
    30/05/2016

מתי ילדת? האם גיניקולוג אבחן בעיה כלשהי? דלקת באגן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חזקים לאחר קיום יחסי מין - תגובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/05/2016

כאבים אחרי יחסי מין בבטן תחתונה קשורים למגע של הפין באברי האגן הרחם והטפולות בזמן אקט מיני. לפעמים גירוי מיני גבוה ללא פורקן יכול לגרום לגודש אגני שיוצר תחושת כאב שיכול להמשך שעות עד ימים אחרי קיום יחסי מין
    לגבי כאבים בפי הטבעת יכול להיות קשור להתכווצויות האורגזמה.
    מציעה לעשות בדיקה גיקנולוגית מלאה כולל אולטראסאונד, ובקשי הפניה לפיזיותרפיה רצפת אגן אם הכל תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו