מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חברה שלי ואני לסביות אחרי מה שעשינו ?שרון15/06/2016
היי
אני חיילת בת 20 ולפעמים חברה שלי מהצבא באה לישון אצלי בבית (אנחנו ישנות באותה מיטה ואני גרה עם המשפחה שלי ) כי היא גרה רחוק מאוד מהבסיס שלנו.
היא ישנה אצלנו כמה פעמים והכל היה כרגיל, בפעם האחרונה בלילה לפני השינה אני הלכתי להתרחץ וכשיצאתי היא התרחצה ואני בינתיים התלבשתי וכבר נכנסתי למיטה ואז חברה שלי יצאה מהמקלחת עם מגבת ונכנסה לחדר שלי.
היא התנגבה ובלי ללבוש כלום אפילו לא תחתונים נכנסה למיטה ושכבה לידי שאלתי בתמימות למה היא לא מתלבשת אז היא אמרה שחם לה.
בקיצור דיברנו קצת ואז היא לקחה את היד שלי ושמה אותה אל איבר המין שלה ראיתי שהיא מתביישת אבל היא הסתכלה לי בעיניים הייתי ממש מופתעת אבל לא הזזתי את היד ורק אחרי שהיא התחילה לאונן עם היד שלי אמרתי לה שזה לא מתאים לי והזזתי את היד ואז היא אמרה שהיא רק רוצה לאונן לידי ושהיא רק רוצה שאני אתן לה יד כדי לא להרגיש לבד הסכמתי והיא אוננה עד שגמרה לידי. לא כלכך הבנתי מה עובר עליה כי בסוף היא בכתה אבל לא דיברנו ויותר מאוחר נירדמנו.
בבוקר הרגשתי שהיא מלטפת לי את השיער התעוררתי והיא אמרה שהיא תפסיק מתי שאני אגיד לה והתחילה ללטף לי את הגוף היא הכניסה לי יד מתחת לחולצה וליטפה לי את החזה ואחר כך ירדה לאיבר מין שלי האמת זה היה לי נעים התרגשתי והרגשתי איך הפות שלי "מתעורר" הורדתי חולצה ואז היא ליקקה לי את השדיים ואת הגוף אחרי כמה דקות דחפתי לה את הראש לכיוון הפות שלי וממש רציתי שהיא תלקק אותי היא שאלה אותי אם אני בטוחה אמרתי שכן אז היא הפשיטה אותי וירדה לי עד שגמרתי
אף פעם לא היה לי חבר אבל בפירוש אף פעם לא נימשכתי לבנות או חשבתי על זה אז ממש לא ברור לי איך זה קרה. האם החברה שלי לסבית ? האם אני לסבית ?
מה זה אומר בעצם מה שקרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חברה שלי ואני לסביות אחרי מה שעשינו ? - תגובה
לי ראובני15/06/2016אין צורך בתיאורים גרפיים
בואי תנסי לא להכניס את עצמך להגדרות ורק תהני ממה שיש
אם נעים ומתאים סבבה
זה לא אומר שום דבר עליך או על העתיד שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)