האם חברה שלי ואני לסביות אחרי מה שעשינו ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חברה שלי ואני לסביות אחרי מה שעשינו ?
    שרון
    15/06/2016

היי
    אני חיילת בת 20 ולפעמים חברה שלי מהצבא באה לישון אצלי בבית (אנחנו ישנות באותה מיטה ואני גרה עם המשפחה שלי ) כי היא גרה רחוק מאוד מהבסיס שלנו.
    היא ישנה אצלנו כמה פעמים והכל היה כרגיל, בפעם האחרונה בלילה לפני השינה אני הלכתי להתרחץ וכשיצאתי היא התרחצה ואני בינתיים התלבשתי וכבר נכנסתי למיטה ואז חברה שלי יצאה מהמקלחת עם מגבת ונכנסה לחדר שלי.
    היא התנגבה ובלי ללבוש כלום אפילו לא תחתונים נכנסה למיטה ושכבה לידי שאלתי בתמימות למה היא לא מתלבשת אז היא אמרה שחם לה.
    בקיצור דיברנו קצת ואז היא לקחה את היד שלי ושמה אותה אל איבר המין שלה ראיתי שהיא מתביישת אבל היא הסתכלה לי בעיניים הייתי ממש מופתעת אבל לא הזזתי את היד ורק אחרי שהיא התחילה לאונן עם היד שלי אמרתי לה שזה לא מתאים לי והזזתי את היד ואז היא אמרה שהיא רק רוצה לאונן לידי ושהיא רק רוצה שאני אתן לה יד כדי לא להרגיש לבד הסכמתי והיא אוננה עד שגמרה לידי. לא כלכך הבנתי מה עובר עליה כי בסוף היא בכתה אבל לא דיברנו ויותר מאוחר נירדמנו.
    בבוקר הרגשתי שהיא מלטפת לי את השיער התעוררתי והיא אמרה שהיא תפסיק מתי שאני אגיד לה והתחילה ללטף לי את הגוף היא הכניסה לי יד מתחת לחולצה וליטפה לי את החזה ואחר כך ירדה לאיבר מין שלי האמת זה היה לי נעים התרגשתי והרגשתי איך הפות שלי "מתעורר" הורדתי חולצה ואז היא ליקקה לי את השדיים ואת הגוף אחרי כמה דקות דחפתי לה את הראש לכיוון הפות שלי וממש רציתי שהיא תלקק אותי היא שאלה אותי אם אני בטוחה אמרתי שכן אז היא הפשיטה אותי וירדה לי עד שגמרתי

אף פעם לא היה לי חבר אבל בפירוש אף פעם לא נימשכתי לבנות או חשבתי על זה אז ממש לא ברור לי איך זה קרה. האם החברה שלי לסבית ? האם אני לסבית ?
    מה זה אומר בעצם מה שקרה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם חברה שלי ואני לסביות אחרי מה שעשינו ? - תגובה

לי ראובני
    15/06/2016

אין צורך בתיאורים גרפיים

בואי תנסי לא להכניס את עצמך להגדרות ורק תהני ממה שיש
    אם נעים ומתאים סבבה
    זה לא אומר שום דבר עליך או על העתיד שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו