פמינט נורופן קוויבק ואקמול קולד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פמינט נורופן קוויבק ואקמול קולד
    noa
    18/02/2017

שלום רב,
    התחלתי לקחת גלולות פמינט מהיום הראשון של המחזור ואת כל הגלולות בחפיסה סביב אותה השעה (אבל לחלוטין לא מעל 12 שעות) בכל יום לאחר מכן. באחד הימים היה לי כאב ראש (כנראה התייבשות) ובאותו יום לקחתי 3 נורופן (500 פר כדור) ושני כדורים של אקמול קולד (בהפרשים של שלוש שעות ויותר בין הכדורים) כמובן, שלקחתי גם את הגלולה באותו יום.חשוב לציין,שעם תחילת לקיחת פמינט היה לי דימום בערך שבועיים לאחר סיום המחזור שפסק. ביום בו נטלתי את הגלולה האחרונה בחפיסה שמתי לב להפרשות עם צבע אדמדם-חום בהיר. אני פוחדת שאולי פגמתי ביעילות הגלולות בגלל משככי הכאבים. ובאנטרנט לא מצאתי בעיה עם נטילת התרופות ופמינט. האם ישנה בעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין בעיה

לי ראובני
    18/02/2017

משככי כאבים זה בסדר
    אם היה מדובר באנטביוטיקה אז זה אחרת....
    אבל אין בעיה.
    בפעם הראשונה שלוקחים גלולות באמת יש דימום - לא צריך להבהל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

Noa
    18/02/2017

אז בגדול גם ההפרשות שמופיעות לסרוגין זה תקין בחודשים הראשונים של נטילת פמינט,נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגמרי תקין

לי ראובני
    18/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו