וסת בשבוע הפסקה מגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת בשבוע הפסקה מגלולות
    Noah
    22/02/2017

שלום רב, אני לוקחת גלולות פמינט ולקחתי את כל הגלולות בחפיסה בערך כל יום באותה השעה, ולפעמים חצי שעה עד שעה לפני או אחרי השעה הקבועה בבוקר. היה לי דימום בתופעת לוואי שפסק ואחרי בערך שבוע וחצי הופיעו הפרשות עם צבע אדמדם. גלולה אחרונה מתוך ה21 שבחפיסה נלקחה ביום השבת האחרון וכרגע אני בשבוע הפסקה ועדיין לא הופיע וסת. חשוב לציין כי גם לקחתי נורופן במהלך החודש הזה ובשבוע הפסקה עקב מגרנות חזקות. האם יש צורך לעשות בדיקה או שזה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסת בשבוע הפסקה מגלולות

הוספת תגובה

• האם זו חפיסה ראשונה שלך

לי ראובני
    22/02/2017

לא ברור האם מדובר בחפיסה ראשונה או קבועה?
    מגרנות הרבה פעמים נלוות לווסת בגלל שינוים הורמונליים דרמטיים בגוף.
    יתכן שהגלולות משפיעות עליך כך שהדימום הופך להיות מאוד מאוד חלש וכמעט לא משמעותי. לא הייתי חוששת. אם חוזר על עצמו, לבדוק עם רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

Noah
    22/02/2017

כן,מדובר בחפיסה ראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בהפסקת גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/03/2017

אם לא שכחת אף גלולה במהלך החודש בהחלט יכול לקרות שאם היו דימומים במהלך החודש לא יהיה דימום בהפסקה אמור להתאזן בחפיסה הבאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו