הפרשות צמיגיות עם ריח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות צמיגיות עם ריח
    רוז
    18/06/2017

שלום לכולם ,אני שנה ו חודש אחרי לידה (הריון מספר 5 טבעי ,לאחר 10 שנים של טיפולים ללא תוצאות ) אחרי לידה טביעית נשארתי עם תפרים פנימיים ו חיצוניים (המון תפרים) המחזור אחרי לידה היה אולי 5 ימים חא מעבר ,אחרי 4 חודשים (אחרי לידה) סמנתי לב שיש לי הפרשה צמיגית לא נעימה זה לא תמיד מלווה בגירוי או בריח ,הלכתי לרופא. נשים שנתנה לי נרות ו משחה אבל זה לא עוזר זה חוזר,התחושה נוראית אני גם מאוד מתביישת מבעלי ו נעגחת מעצבי ,בבקשה זקטקב חיעוץ מכ אני צריכנ לעשות (אפילו שאני קמה בבוקר ו מנגבת אני רואה הםרשב צמעגעצ)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות צמיגיות עם ריח

הוספת תגובה

• גם ד"ר אברמוב תענה

לי ראובני
    19/06/2017

הריון ולידה הם אירועים גדולים המשנים את הגוף ואת מנגנוניו. נשמע שאת אחרי הרבה שנים של מאמץ לקראת הריון ולידה והמחיר והמשמעות של המהלך הזה רק עכשיו מעובד עד תום.
    הדבר בא לידי ביטוי גם בכאבים של הגוף המחלים.
    נשמע שעזרקאין יכול לעזור, להרגיע את הכאבים.
    ולגבי ההפרשות מצריך לפעמים בדיקה מעמיקה יותר ולא רק שוב ושוב עוד ועוד נרות.
    אין צורך להגעל מהגוף, מדובר בדבר טבעי.
    הגוף מדבר ומבקש איזון.
    אולי שינוי בתזונה.
    שווה ייעוץ עם אנשי מקצוע
    אם לגיניקולוגית אין מענה אולי נטורופטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות צמיגיות

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/06/2017

לא כתבת אם את נוטלת גלולות או תרופות מסוימות שיכולים לשנות את הפרשות הנרתיק או נושאת התקן תוך רחמי
    בכל מקרה כדאי לעשות תרבית ומשטח נרתיקי כדי לראות אם יש גורם זהומי דלקתי להפרשות הללו
    ואם לא עשית בשנה האחרונה בדיקתפאפ ממליצה לעשות גם שנויים בצוואר הרחם יכולים להוות מקור להפרשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו