חוסר חשק מיני לאורך שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני לאורך שנים
    דניאלה
    30/06/2017

אני בת 39.
    תמיד הייתי אשה עם הרבה חשק מיני. אמנם אף פעם לא הצלחתי "לגמור", אך למדתי להנות ממין גם בלי זה.
    זה היה כיף גם בזוגיות שלי. נהניתי מאד מאינטימיות ומין עם בן זוגי. והיה לךנו הרבה מאד סקס.
    לפני 3 שנים ילדתי את בני הבכור. מאז נעלם החשק המיני כלא היה.
    בהתחלה - חשבתי שזה הלידה. היא היתה קשה וכואבת, אבל עברו מאז שלוש שנים, והכל החלים.
    אחר כך הייתי בטוחה שההנקה. הנקתי שנתיים. אבל גם זה כבר מזמן עבר.
    הילד ישן לא רע כבר, כך שאני לא עייפה באופן קיצוני כמו שהייתי.
    אבל עדין - כלום. החשק כלא היה. לא מפנטזת, ואם מנסה "להכריח עצמי" לחשוב על סקס, לפנטז או לדמיין... זה פשוט לא מצליח, כי זה לא יוצא טבעי.
    זה גרם למשבר קשה מאד בזוגיות שלי, ונפרדנו.
    היום, אני לבד. רוצה אינטימיות וזוגיות, אבל אני לא יכלה לדמיין את עצמי אפילו מתנשקת עם מישהו. זה פשוט מעורר בי גועל, כי זה כמו סוג של אונס עצמי, לעשות משהו שאת ממש לא רוצה.
    מבקשת להדגיש שזה לא איזה פחד כלשהו ממין. תמיד אהבתי מין. פשוט לא מתעורר אצלי ליבידו. אפסססס.
    לא מבינה לאן הוא הלך ומה קרה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני לאורך שנים

הוספת תגובה

• חשק מיני

לי ראובני
    02/07/2017

יקרה,
    מתוך מה שאת מתארת נשמע שהחוויה שלך סביב מיניות היא הרבה יותר מורכבת מאשר העדר חשק, נשמע שיש שם אוורסיה (גועל) ממגע, מנשיקה, ואולי חשש מאינטימיות.
    לא ברור על איזה רקע החוויה הזו התעוררה אך אין ספק שהיא קשה, מאתגרת, כואבת ולא נעימה.
    נשמע שהדבר הנכון הוא לטפל לעומק בחוויה הרגשית שלך.
    ממליצה לך לפנות לטיפול רגשי או מיני שיתמקדו בחוויה הזו שאת מתארת, שהיא חדשה לך ולא פשוטה וגם מעוררת המון קושי וכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו