זיהוי קרום שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהוי קרום שתי שאלות
    דורית
    05/07/2017

ניסיתי לזהות את קרום הבתולין עם מראה איפה שהנרתיק ולא מצליחה לראותו. איך הוא נראה? צבע? גודל? ואיך אני יכולה לראות אם הוא קרוע? ושאלה נוספת מעל הנרתיק בתוך השפתיים הקטנות לא אמור להיות שום קרום? כי לא רואים שום דבר כזה אין כלום שמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהוי קרום שתי שאלות

הוספת תגובה

• קרום בתולים

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/07/2017

הכנסי לאינטרנט תחת אברי מין נשיים או קרום בתולים והסתכלי בתמונות איך נראה הקרום. ואיך נראים אברי מין נשיים. גם אם נקרע הקרום הפתח באישה שלא ילדה נראה קטן כי הקרום לא נעלם אלא יש בו קרעים במספר מקומות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמעות הקרום

לי ראובני
    09/07/2017

אני מניחה שאת מבינה שיש לקרום ערך חברתי גדול מערכו הממשי, כלומר אנחנו כנשים מצופות לשמור על הקרום ולאפשר רק בקשר משמעותי לאבד את הבתולין דרך קריעתו.
    חשוב לי להדגיש שזו בחירה מאוד אישית והיה קל יותר אם החברה והתרבות לא היתה חלק ממנה.
    אם את דואגת לקיומו, את יכולה גם לפנות לרופאת נשים שתכון אותך ותלמד אותך עוד על איבר המין שלך ומרכיביו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו