שאלות לגבי שחרור מיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי שחרור מיניות
    אדווה
    23/07/2017

שלום יש לי שתי שאלות בבקשה:1.האם מין אוראלי יכול לגרום להידבקות באיידס חלילה במידה ולאחד/ת מהצדדים יש גם אם לא במודע?
    2.אני מעוניינת לנסות להשתחרר ולהיפתח מינית עם עצמי וחשבתי שנכון לרכוש מספר אביזרים קלים כדוגמת משחה מעוררת מינית ,ויברטור ועוד ...האם יש המלצה כי יש באתרים של חנויות שפע ורק מנסים למכור...והשאלה החשובה האם מהכרותכם עם עולם זה היכן ניתן לרכוש בתל
    אביב בחנות אמינה ומקצועית ?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי שחרור מיניות

הוספת תגובה

• שתי שאלות

לי ראובני
    24/07/2017

לגבי שאלתך הראשונה, אפשר להדבק בסקס אוראלי כי הוא נמצא בנוזל הנרתיק ובנוזל הזרע לכן אם יש מגע ישיר של נוזלים אלו בפה, קיימת אפשרות להדבקה. יש קונדום גברי ויש קונדום נשי שאפשר לעשות בהם שימוש (הסבירות להדבק מאישה הוא הרבה הרבה יותר נמוך).
    לגבי שאלתך השנייה, שחרור מיני לא מגיע ממעשים אלא מרגשות ומחשבות. ממליצה להתחיל דווקא עם ספרים או סרטוני הדרכה, לבדוק מה דעתך ומה הם מעוררים בך רגשית, אח"כ אפשר להמשיך לנושא הפרקטי. הספר של גילי פליסקין דברים שרציתי לגעת על אוננות נשים יכול להיות מקום טוב להתחיל ממנו, הספר סקס עכשיו או אינטיליגנציה אירוטית של אסתר פרל. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו