לא מצליחה לחוות אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לחוות אורגזמה
    שני
    15/08/2017

שלום,

אני מקיימת יחסי מין ב7 שנים האחרונות לתקופות (בהן אני עם בני זוג קבועים, כך שהיו גם כמה שנים בהן לא קיימתי יחסים). בכל אופן, לעולם לא חוויתי אורגזמה.
    זה תמיד תסכל אותי אבל הידיעה שכ30 אחוז לא גומרות נתנה לי לגיטימציה שכנראה אני מאלה וככה זה.
    בשנה האחרונה זה הטריד אותי מאוד והחלטתי שאני לא ורצה לקבל את ההחלטה הטיפשית הזאת על עצמי והתחלתי לקרוא הרבה בנושא וכן קניתי את הספר עינוגי אישה, שבעקבותיו התחלתי לנסות ולאונן (שזה מאוד לא פשוט!)
    ובכל זאת- אני לא מצליחה לגמור, והמקסימום "הנאה" שאני חווה כשאני מאוננת תמיד מלווה בצורך להשתין (אפילו כמה פעמים יצא לי פיפי!) ואני מיד מפסיקה.
    אז האם זה נורמלי הצורך להשתין ואיך אני מתגברת על זה?

שאלה נוספת היא שהשלב הבא הוא שיש לי בן זוג ואני רוצה לפתוח איתו את הנושא ולראות איך הוא יכול להכנס לתמונה ולעזור לי (?) אבל אני פשוט לא מסוגלת לדבר איתו על זה למרות שאני יודעת שהוא הכי רוצה שאני אהנה ויקשיב ויקבל, וגם אני יודעת שזה מחשבות "עתידיות" אבל אני מפחדת לעושת פיפי במידה וכאשר נעשה משהו בנושא..

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לחוות אורגזמה

הוספת תגובה

• קושי להגיע לאורגזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/08/2017

הרצון להשתין מלווה נשים לפעמים בזמן אורגזמה,, הפתחרון זה להשתין לפני. כשאת מאוננת אל תבהלי מהלחץ להשתין והמשיכי גם אם יברחו כמה טיפות לכי על הגירוי והתחושה עד לפורקן
    לפעמים דוקא הפחד מהשתנה עוצר את האורגזמה
    שרירי רצפת אגן של השתנה ושל האורגזמה הם אותם שרירים ולכן יכולה להיות חפיפה..
    בכל מקרה מציעה לך לפנות לטיפול מיני כדי ללמוד איך להעצים את הגירוי המיני עד כדי אורגזמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אפשרויות

לי ראובני
    27/08/2017

ממליצה לך לחפש ביו טיוב סרטוני הדרכה של בטי דודסון הם באנגלית אבל היא מומחית בתחום וגם לקרוא את הספר של גילי פליסקין דברים שרציתי לדעת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו