מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות שקשורות באישתי וביגבר19/08/2017
היי
כמה שאלות שקשורות באישתי
1. אישתי ילדה לפני 3 שנים ונראה לי שמאז היא לא מקבלת מחזור, היא לוקחת גלולות - האם זה מה שגורם להפסקת מחזור או שאני לגמרי טועה ?
2. בהמשך לשאלה ראשונה למרות שאין לה מחזור היא תמיד הולכת עם תחתונית או משהו כזה. הבעיה היא שמתי שאנחנו שוכבים היא מובילה את היד שלי מתחת לתחתונים שלה אבל המגע של המגן לא נעים לי ואני לא משתף פעולה והיא מקבלת את זה כדחייה, קצת קשה לי לדבר איתה על זה אבל רמזתי לה שאולי לא צריך מגן כל יום או שתחליף תחתונים לפני שאנחנו שוכבים אבל היא מתעקשת שכל הבנות שמות אז זה. אז מה נכון ? ומה עוד אני יכול לעשות ?
3. שאלה לגבי משהו שעשיתי - לפני שנה רציתי לקנות לאישתי ולי כמה אביזרי סקס "עדינים" אז הלכתי לחנות שהמוכרת היא אישה והייתי איתה לבד ומצאתי את עצמי מספר לה על חיי המין שלנו ממש פרטים אינטימיים. ומחיפוש מוצרים לקניה זה הפך מבחינתי לשיחה ארוטית שגרמה לי הנאה מינית מאוד מאוד גדולה. באיזה שלב אפילו הכנסתי את היד לכיס המכנסים שלי וליטפתי בסתר את ה....
בסוף קניתי דבר אחד או שנים אבל מאז יש לי פנטזיה שאני נכנס לחנות ומנהל שיחה אירוטית.
אז שתי שאלות: האם בשיחה כזו יש איזו פגיעה במוכרת כלומר הטרדה מינית או ניצול מיני ?
והאם יש בזה משהו שפוגע באישתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי שאלת המחזור שאר השאלות לי תענה
ד``ר ליאורה אברמוב20/08/2017יש גלולות שגורמות לירידה בכמות הדימומים בזמן הפסקתן עד כדי העלמות המחזור לחלוטין. לא בעיתי.ץ נשים גם יכולות לחבר חפיסות של גלולות כדי להמנע ממחזור
אין קשר בין מחזור לתחתונית. התחתונית אמורה לספוג הפרשות מהנרתיק כדי לא ללכלך תחתונים. אם מפריע לך המגע של התחתונית כדאי לפתוח את הנושא איתה עדיף להתגבר על האי נעימות מאשר שהיא תחווה דחיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך נראית הטרדה
לי ראובני27/08/2017שלום לך
אני מבינה שאתה וזוגתך נמצאים בתקופה מאתגרת של ילדים, הסתגלות לגוף המשתנה שלה וגם עבורך זה לא קל, אתה נרתע בקלות מדברים אישיים אינטימיים של אישתך וזה יוצר קושי ביחסים ביניכם.
אני שומעת שזה לא קל לך ואתה לא יודע איך לשוחח על כך עמה.
אני מציעה לך לבחון את ההשלכות של הקושי לדבר, כמה אתם מפסידים מכך שאין ביניכם פתיחות מלאה. שאין לך אפשרות להגיד לה כל מה שאתה חושב ומרגיש ולא יכול לעשות איתה משא ומתן.
כמו כן, זאת שאלה למה זה כל כך מרתיע אותך? מה בידיעה שיש לה תחתונית כל כך מפריעה לך.
לגבי העניין עם השיחה בחנות.
ברור שזו הטרדה מינית. הידיעה שאתה מפיק סיפוק מיני ממשהו שאמור להיות ייעוץ והדרכה הוא חד סיטרי ובעיקר ללא רשות והסכמה זו הטרדה.
יתכן שהיא היתה מודעת ובאי נוחות בעצמה מכך.
ממליצה להשאיר את הפנזטיה כך ולא לממש בווראציות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)