מה עושים בחדירה עם האצבעות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים בחדירה עם האצבעות?
    יואב
    16/10/2017

היי

אני בן 23 יש לי חברה ראשונה, בינתיים אנחנו רק מאוננים אחד לשני בלי חדירה, כשאני מאונן לה על ידי גירוי הדגדגן היא כמעט תמיד גומרת ואני מרגיש שאני יודע "מה צריך לעשות" אבל לפעמים היא רוצה שאני אחדיר אליה 2 אצבעות ואז אני ממש לא יודע. אני מנסה למצוא את נקודת ה ג'י ולא ממש מצליח האם אני אמור להרגיש איזה בליטה כמו בדגדגן ? אני גם מרגיש כל מיני "דברים" זזים בתוך הנרתיק ולא יודע מה זה בדיוק וגם לא יודע איך לגרום לה לגמור והיא תמיד מתוסכלת. יכול להיות שאני כן נוגע בנקודת הג'י אבל זה לא עושה לה כלום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירוי בתוך הנרתיק

לי ראובני
    17/10/2017

נשמע שלך ולבת הזוג שלך יש תקשורת מינית טובה ושאתם מתפתחים ביחד וזה ממש משמח.
    חדירה של אצבעות נעימה לכל אישה באופן שונה. מציעה לכם לבדוק יחד איך זה מתאים לה.
    בגדול אפשר להציע לה לשכב על הגב ושאתה מחדיר את שתי האצבעות ומגרה את הדופן העליונה של הנרתיק בתנועה של הזמנה, בואי בואי. בגדול כל גירוי עקבי אמור לייצר הנאה ואורגזמה, אפשר לשלב עם גירוי דגדגני תוך הכוונה שלה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו