חברה לא נמשכת אלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה לא נמשכת אלי?
    גבר
    15/11/2017

היי

יש לי חברה רצינית ראשונה ואפשר לומר שאנחנו גרים ביחד
    כשהיא מתלבשת לידי למשל אחרי מקלחת, אני מפסיק כל מה שאני עושה ומסתכל עליה ומאד נהנה מאיך שהיא נראית ולפעמים קצת נוגע באיבר המין שלי, ונראה לי שזה מה שכל הגברים היו עושים, אני גם נראה לא רע אבל כשאני מתלבש לידה אני ממש לא מעניין אותה. לפעמים אני "מארגן" לעצמי זיקפה בעזרת מחשבות מיניות או אוננות לפני שאני מתלבש לידה אבל היא ממשיכה בענייניה, זה בגל שככה הנשים או שהיא פשוט לא נמשכת אליי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה לא נמשכת אלי?

הוספת תגובה

• נשים וגברים שונים

לי ראובני
    16/11/2017

ובעיקר אתה והיא כנראה שונים, וכדי להבין מה היא מרגישה או איך היא חווה משיכה ועוררות מינית, אתם צריכים לדבר אחד עם השני. כדי לייצר חוויה טובה ולא שיפוטית תשאל אותה מתי היא מרגישה עוררות, מה עוזר לה להכנס לאוויר המינית וכו.
    לא נראה לי שהיא מגיבה כמוך או שהיא כל הזמן מעוררות מינית אבל זה לא אומר שאין לה יכולת להמשך אליך, אולי היא יותר משימתית או ביישנית או פשוט לא בוחנת אותך כל הזמן מינית...
    תשאל אותה אבל בעיקר תיקח בחשבון שאתם שונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו