מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי קושי בקיום יחסים ובמגע עם בעליבת 3019/11/2017
הי,
אני בת 30 נשואה עם ילדים
מאז שהתחתנתי יש לי קושי בקיום יחסים ובעיקר סביב נושא החדירה. כיום הגענו למצב שכבר שנה אין חדירה על פי בקשה שלי כיוון שמאוד קשה לי עם הכאב. הייתי בעבר אצל סקסולוגית שהיא גם רופאה והסבירה לי שהקושי הוא נפשי כי אין בעיה פיזיולגית. אני גם מאוד מאוד מפחדת מרופאים ומבדיקות כאלה והן עבורי סבל מאוד גדול.
אני מרגישה שאני אוכל לקיים חדירה רק בתנאי שבעלי ידבר אליי באופן מאוד מסויים. מביך אותי לכתוב את זה, אבל אני אוהבת להרגיש ילדה . אני מרגישה שברגע שהוא ידבר איתי בצורה כזאת הבעיה כאילו תיפתר ואני ארצה. העניין הוא שבעלי הוא מאוד לא כזה ואז הדבר גורם לכך שאני לא מעוניינת לגעת בו או לקיים יחסים והוא נפגע ונעלב.
בקיצור, שנינו סובלים כל אחד מסיבותיו. והטיפול שהיינו בו בעבר לא הועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ניתן לעשות?
בת 3019/11/2017התכוונתי לשאול מה ניתן לעשות במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בקיום יחסי מין מלאים
ד``ר ליאורה אברמוב21/11/2017את מתארת קושי מתמשך בקיום יחסי מין מלאים. ממליצה לך לפנות שוב לרופא סקסולוג גינקולוגית שיעשה הערכת מצב עכשוית רפואית לגבי הכאב ואיך ניתן להקל עליך ,
את צריכה להבין שלא משנה מה סיבת הכאב נפשית או רפואית ניתן לעזור ולתת טיפולים שיקלו על הכאבים
דבר שני לפנות את ובעלך לטיפול מיני זוגי כדי לשפר את התקשורת המינית ביניכם ואת ההתמודדות עם הכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות תהליך משמעותי זוגי
לי ראובני27/11/2017יקרה, נשמע שאת ובן זוגך צריכים לתקשר עוד וחלק מהעניין הוא לעשות את זה באופן פתוח אמיץ ולא מובן מאליו. בטח בנושא כמו מיניות.
ממליצה לכם למצוא מטפל/ת זוגי/ת מיני/ת ולפנות לעזרה יחד. ללמוד איך אפשר להנות מהתהליך הזה כשאתם זוג עם צרכים שונים ואולי מתנגשים אבל מאוד אוהבים ורוצים לעשות דרך משותפת.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)