שאלה לגבי קושי בקיום יחסים ובמגע עם בעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי קושי בקיום יחסים ובמגע עם בעלי
    בת 30
    19/11/2017

הי,
    אני בת 30 נשואה עם ילדים
    מאז שהתחתנתי יש לי קושי בקיום יחסים ובעיקר סביב נושא החדירה. כיום הגענו למצב שכבר שנה אין חדירה על פי בקשה שלי כיוון שמאוד קשה לי עם הכאב. הייתי בעבר אצל סקסולוגית שהיא גם רופאה והסבירה לי שהקושי הוא נפשי כי אין בעיה פיזיולגית. אני גם מאוד מאוד מפחדת מרופאים ומבדיקות כאלה והן עבורי סבל מאוד גדול.
    אני מרגישה שאני אוכל לקיים חדירה רק בתנאי שבעלי ידבר אליי באופן מאוד מסויים. מביך אותי לכתוב את זה, אבל אני אוהבת להרגיש ילדה . אני מרגישה שברגע שהוא ידבר איתי בצורה כזאת הבעיה כאילו תיפתר ואני ארצה. העניין הוא שבעלי הוא מאוד לא כזה ואז הדבר גורם לכך שאני לא מעוניינת לגעת בו או לקיים יחסים והוא נפגע ונעלב.
    בקיצור, שנינו סובלים כל אחד מסיבותיו. והטיפול שהיינו בו בעבר לא הועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה ניתן לעשות?

בת 30
    19/11/2017

התכוונתי לשאול מה ניתן לעשות במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בקיום יחסי מין מלאים

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/11/2017

את מתארת קושי מתמשך בקיום יחסי מין מלאים. ממליצה לך לפנות שוב לרופא סקסולוג גינקולוגית שיעשה הערכת מצב עכשוית רפואית לגבי הכאב ואיך ניתן להקל עליך ,
    את צריכה להבין שלא משנה מה סיבת הכאב נפשית או רפואית ניתן לעזור ולתת טיפולים שיקלו על הכאבים
    דבר שני לפנות את ובעלך לטיפול מיני זוגי כדי לשפר את התקשורת המינית ביניכם ואת ההתמודדות עם הכאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעשות תהליך משמעותי זוגי

לי ראובני
    27/11/2017

יקרה, נשמע שאת ובן זוגך צריכים לתקשר עוד וחלק מהעניין הוא לעשות את זה באופן פתוח אמיץ ולא מובן מאליו. בטח בנושא כמו מיניות.
    ממליצה לכם למצוא מטפל/ת זוגי/ת מיני/ת ולפנות לעזרה יחד. ללמוד איך אפשר להנות מהתהליך הזה כשאתם זוג עם צרכים שונים ואולי מתנגשים אבל מאוד אוהבים ורוצים לעשות דרך משותפת.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו