כאבים בחדירה ביחסי המין יובש בנרתיק בעקבות אולי גלולות או בעיה אחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחדירה ביחסי המין יובש בנרתיק בעקבות אולי גלולות או בעיה אחרת
    דניאל
    28/12/2017

שלום שמי דניאל בת 21 אני נוטלת גלולות מינס כבר חצי שנה. מאז שהתחלתי לקחת אותם אני מרגישה תמיד יובש וצריבה במקום כמו צריבה של דלקת אבל תמיד שאני בודקת אם זה דלקת או פיטרייה זה לא אני מרגישה שכל האיזור שם מאוד יבש מה שלא היה לי קודם(לפני כן לא קיימתי יחסי מין אבל לא היה לי יובש) במהלך החדירה אני מרגישה תחושת צריבה אפילו שיש משחק מקדים לפני שלוקח הרבה זמן ומאוד מגרה אותי אני לא מצליחה להיות רטובה וגם אם כן זה ממש למספר שניות ושוב מתייבש לגמרי. עשיתי בדיקה גניקולוגית ונאמר לי שהכל בסדר ושאני פשוט מאוד מכווצת האם זה שאני מכווצת את השרירים יכול להיות הסיבה לצריבה או אולי הגלולות ?
    עוד שאלה יש לי חשד לאנדרומטיוזיס האם זה מה שיכול לעשות לי את תחושת הצריבה? אני בלחץ נוראי ואני ממש רוצה להנות כי יש לנו קשר ממש טוב וזה ממש מקשה עליי אשמח לעזרה האם יש איזה גלולות שאת יכולה להמליץ משהו שלא גורם כלכך ליובש והאם יש סיבה חשש והאם ניתן לאבחן וסטבוליטיס מצטערת על המון השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להחליף גלולות

לי ראובני
    28/12/2017

יקרה, נשמע שאת צריכה אבחון גיניקולוגי מדויק על ידי אשת מקצוע שמבינה בנושאים שציינת.
    כרגע המלצה ראשונית היא להפסיק גלולות, להתחיל למרוח שמנים באזור הנרתיק (שמן ויטמין E או נבט חיטה או קוקוס ...) כדי לעזור לאזור לייצר שוב גמישות ואלסטיות מהגלולות שיצרו שם כנראה יובש.
    בהמשך מציעה לשלול אנדומטריוזיס ולחשוב על טיפול מתאים לשני הנושאים.
    ד"ר ליאורה אבמוב היא כתובת מצוינת להתחיל ממנה תהליך אבחון. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו