החבר מאונן לי אבל לפעמים הוא לא רוצה לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החבר מאונן לי אבל לפעמים הוא לא רוצה לגמור
    מיכל
    29/12/2017

הי

יש לי חבר ראשון בגילי וכבר כמה חודשים אנחנו מקיימים יחסי מין בלי חדירה ( היתה לו חברה אחת לפניי ), אני מאוננת לו עם היד והוא מאונן לי עם היד או במין אורלי, אני מאוד נהנית איתו וגומרת בחלק גדול מהפעמים ואז כשאני רוצה לאונן לו הוא אומר שהוא לא רוצה / לא צריך ושהוא קיבל את הסיפוק שלו מזה שאני גמרתי. זה קצת מביך אותי לכתוב את זה על עצמי אבל הוא אומר שאני מגיעה לאורגזמה מאוד אינטנסיבית ושכל הגוף שלי רועד ושלא חסר לו לגמור אחריי. זה הגיוני מה שהוא אומר שגבר לא ירצה לגמור ? אני שואלת את עצמי אם אני אולי מאיימת עליו או שהצורה שבה אני גומרת מורידה לו את החשק המיני. מה שאני מתארת לא קורה תמיד אבל זה כן מטריד אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ציינת בני כמה אתם

לי ראובני
    06/01/2018

יקרה,
    מתוך מה שאת מתארת זה באמת לא ברור למה הוא לא רוצה להגיע לאורגזמה, נשמע שהו אנבוך או חושש ושהוא לא מרגיש בנוח עדיין לגמור לידך. מציעה לחכות זמן מה ואז לשאול אותו מה יגרום לו להרגיש יורת בטוח. זה תהליך.
    יש גברים שלוקח להם זמן להרגיש בנוח, כמו שיש נשים הזקוקות לזמן זה.
    מציעה לך להתאזר בסבלנות ובעיקר לפתח תקשורת חיובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו