מחזור צמיגי כבר תקופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור צמיגי כבר תקופה
    אנונימית
    06/01/2018

כבר הרבה זמן שהמחזור שלי צמיגי ורירי ולא נוזלי. לא חשבתי שזה חריג עד שניסיתי טמפון בפען הראשונה.לפי מה שידעתי הטמפון מתנפח בפנים. שמתי את הטמפון לפי ההוראות לשעתיים וחצי - שלוש. כשהטצאתי את הטמפון הוא היה מלוכלך אבל באותו הגודל בדיוק. פחדתי שהייתה בעיה עם הטמפון אז זרקתי אותו למים והוא התנפח מיד. חשוב לציין שהדימום חזק-חזק מאד. האם יש סיבה לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור צמיגי כבר תקופה

הוספת תגובה

• כך זה נראה עם טמפון

לי ראובני
    07/01/2018

הטמפון דחוס בתוך הגוף ואז הוא מתנפח במגע עם מים. לגבי המחזור ד"ר ליאורה אברמוב גם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אברמוב תענה גם כן

לי ראובני
    07/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור צמיגי

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/01/2018

לא ממש משנה אם המחזור נוזלי או שהוא צמיגי עם קרישים. ככל שהמחזור חזק יותר יהיו יותר קרישי דם. . לא כתבת אם את נוטלת גלולות שיכולים לשנות את כמות הדימום.
    באופן עקרוני זה לא ממש משנה איך נראה המחזור העיקר שמגיע כל חודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו