מה זה אומר עליי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר עליי?
    נועה
    12/02/2018

זה קצת ארוך אז אנני אנסה לקצר
    אני חיילת ולפעמים חברה שלי מהצבא באה לישון אצלי בבית כי היא גרה רחוק מהבסיס. שנינו ראינו אחת את השניה ערומות במקלחת בצבא אבל היא עם בגדים תחתונים לפעמים גם בחדר שלנו בצבא ואין שום בעיה עם זה.
    לא מזמן כשהיא ישנה אצלי בבית אני התקלחתי וישר ניכנסתי למיטה ( יש לי מיטה וחצי ויצא שישנו בה ביחד בעבר ) ואז חברה שלי התקלחה והגיעה לחדר ונכנסה למיטה כשהיא רק עם תחתונים שזה לא קורה כשהיא ישנה לידי.
    אחר כך היא לקחה בעדינות את היד שלי הסתכלה לי בעיניים וכייונה את היד למפשעה שלה, כמה שניות שיתפתי פעולה ואז משכתי את היד.
    אז היא רק נתנה לי יד ועם היד השניה התחילה לאונן לידי, זה הפתיע אותי מאוד אבל לא הפריע לי או משהו כזה והיא המשיכה עד שהיא גמרה ואחר כך היא בכתה לידי ואמרה שהיא מצטערת וכו'.
    אבל בבוקר כשהתעוררנו לקחתי אני את היד שלה כדי שהיא תאונן לי ונסחפנו והיא אפילו ירדה לי עד שגמרתי.
    למרות שעדיין לא היה לי חבר ואף פעם לא חשבתי על בנות בצורה מינית האם זה אומר שאני לסבית ? או שזה משהו חד פעמי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר עליי?

הוספת תגובה

• אין צורך להגדיר

לי ראובני
    17/02/2018

אני קוראת בין השורות שאת מאוד לחוצה ונלהבת בו זמנית. אין צרוך לשים תוית או הגדרה על מה שקרה ביניכן ורק לחשוב שאם זה יהיה לך נעים בהמשך את יכולה להמשיך ואם לא אז לא. חבל למנוע מעצמך קשרים או חוויות שעשויות להיות מתאימות לך רק בגלל החשש מפני כותרת מלחיצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו