כאבים לאחר שימוש בצעצועי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר שימוש בצעצועי מין
    אנונימית
    14/07/2018

בת 29.לסבית ונשואה לאשה.אנחנו בזוגיות מזה 10 שנים.
    לאחרונה.התחלנו להשתמש בצעצועי מין. בכל פעם לאחר החדרת הצעצוע אני מרגישה כאבים .

זה די מפריע לנו.הסקס שלנו הוא טוב גם ללא צעצועי מין .אך הגיוון בצעצועים עושה לנו טוב .ואני לא רוצה לוותר עליהם רק כי כואב לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשוב לבדוק ולהיבדק

פיני
    16/07/2018

אמנם לא מומחה גדול אך יש 2 סיבות שיכולות להשפיע על הכאב.
    הראשונה היא איכות צעצועים ירודה. כלומר צעצועי המין הם מאיכות ירודה ואינם מתאימים לחדירה מכיוון שהם עשויים מחומרים קשיחים מידי או שיש להשתמש בחומרי סיכה לשיכוך.

סיבה שניה והיא חשובה לא פחות היא לבחון האם את סובלת מבעיה שנקראת וגיניזמוס ממנה סובלות לא מעט נשים והכאבים נגרמים בשל חדירה של איבר המין הגברי לנרתיק.
    אישית ממליץ לך לבדוק את שני הנושאים הללו.
    אמנם צעצועי מין זה כיף ומוסיף המון פלפל לסקס, אך אין שום סיבה שתסבלי. אולי שווה לנסות אביזרי מין ללא ביצוע חדירה עד לבירור של רופא נשים לסיבה לכאבים.

אם מעניין אותך חנות מקצועית בתחום אביזרי סקס, אני יכול להמליץ על סקסדרייב. חנות מקצועית, אמינה ודיסקרטית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר שימוש בצעצועי מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/07/2018

לא כתבת איזה צעצועי מין
    אם מחדירים ויברטור לנרתיק ויש כאבים חשוב לדעת האם זה כאב בחדירה או בחדירה עמוקה. אם זה ויברטור לשימוש על הדגדגן יכול להיות ששמוש אינטנסיבי בו יגרום לרגישות יתר על הדגדגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר שימוש בצעצועי מין.

אנונימית
    18/07/2018

התכוונתי שאני ובת זוגי משתמשות בסטראפון. הדילדו כואב כשאני מחדירה אותו לנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו