שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעקוב
    29/05/2008

שלום רב ומזל טוב על הפורום החדש.
    התחלתי לצאת עם בחורה בת 27. היא מספרת שמעולם היא לא חוותה אורגזמה. יחד עם זאת כשאנו שוכבים היא רטובה מאוד ועושה רושם שהיא נהנת. לבחורה יש דגדגן נורא קטן. כשמביטים על איבר מינה נדמה כאילו שאין לה כלל את החלק הקטן הזה מעל הפות שבדרך כלל נשים מאוד מתגרות כשמשפשפים להם שם.

שאלותי הן:
    1. האם יתכן שהיא לא גמרה מעולם בגלל שיש לה דגדגן קטן?
    2. מה עלינו לעשות כעת? אני מאוד רוצה שהיא תגמור.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יעקוב שלום

לי ראובני
    29/05/2008

זה מקסים בעיני שאתה דואג ומפרגן לבת הזוג שלך הנאה מינית. זה לא מובן מאליו שאתה רגיש ואכפתי ורוצה להיות מאהב טוב בשבילה. נראה לי שאת השאלות האלה כדאי לך להפנות בעיקר אליה. לשאול אותה מה היא היתה רוצה, מה היה עושה לה נעים, איך אתה יכול לפנק אותה וכו'.
    הרבה פעמים בזכות פתיחות מינית ויכולת לתקשר מיניות בזוג מתאפשרת הנאה רבה יותר.
    אני אסייג את דברי בכך שלעיתים כשאתה אומר אני רוצה להביא אותך לידי אורגזמה אתה עשוי להלחיץ אותה או להעמיס עליה את הציפיות שלך.

אני אשאיר לד"ר אברמוב להתייחס לעניין הגודל של הדגדגן למרות שלמיטב הבנתי השונות בד"כ היא בצורת השפתיים, אבל כמו בכל דגדגן של כל אישה, הפוטנציאל של ההנאה טמון ביכולת לתפעל אותו נכון, ומי שבעיקר יכולה לעשות זאת זו היא. כלומר אם אישה לומדת לאונן ומכירה את הגוף שלה כך שהיא יודעת כיצד להביא את עצמה לידי הנאה מינית, אז בהמשך היא גם יכולה ללמד או להדריך את בן זוגה בדרכים שיעזרו לה להנות איתו.

אני מציעה לך לבנות אוירה שמאפשרת דיבור על מיניות, לדוגמא לקנות את הספר "סקס עכשיו" ולהניח אותו ליד המיטה, לראות איך היא מגיבה לזה. האם גם היא מחוברת לרצון לשפר את חיי המין שלכם. להציע לה להדריך אותך במה שעושה לה טוב. לשאול אותה מה נעים לה.
    עוד ספר מעולה שיכול להיות סיפתח לשיחה מעולה הוא דברים שרציתי לגעת מאת גילי פליסקין העוסק באוננות של נשים- הספר מציע גם פרק העוסק בטכניקות.
    כדאי גם לקבל את האפשרות שאולי היא גדלה באוירה אחרת, פחות מאפשרת, שאולי הפכה אותה ליותר ביישנית ופחות פתוחה בתקשורת מינית ולתת לה את הזמן ללמוד לידך ובזכותך את החשיבות של לדבר ולהסביר.

אני מקווה כי בעתיד היא תהיה פתוחה יותר לאפשרות להרחיב את מנעד ההנאה שלה ולהנות ממבחר נוסף של דרכים לענג.
    בנתיים, מציעה לך לשמור על ערוצי תקשורת פתוחים והמון המון סובלנות.
    בהצלחה
    לי ראובני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל דגדגן

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/05/2008

הי יעקב
    מה שאתה רואה כדגדגן קטן זהו למעשה רק הראש של הדגדגן שמוחבא מתחת לקפל עור שמהווה את העורלה של הדגדגן ( הדגדגן הוא המקבילה לפין הגברי מבחינת התפתחות ומבנה אנטומי.) אבל הדגדגן לא נגמר בזה - יש לו עוד גוף שאורכו 3 ס"מ והוא תת עורי, ואח"כ יוצאות עוד 2 "רגליים" שנמצאות מתחת לשפתיים הקטנות וסה"כ זה אבר גדול מאוד רק שרובו מוחבא מתחת לעור והוא תלת מימד ולא בולט כמו הפין הגברי.
    כמעט ואין מומים מבניים של הדגדגן וזה שחלק הראש שאתה רואה נראה לך קטן לא אומר כלום לגבי גודלו האמיתי של הדגדגן. בודאי אין הגודל מעיד על היכולת להגיע לאורגזמה (האם לגבר עם אבר קטן יותר קשה לגמור?)
    הבעיה של חברתך איננה אנטומית מבנית אלא קשורה לתהליך של למידה והכרת הגוף כפי שלי כתבה.
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו