מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיעקוב29/05/2008
שלום רב ומזל טוב על הפורום החדש.
התחלתי לצאת עם בחורה בת 27. היא מספרת שמעולם היא לא חוותה אורגזמה. יחד עם זאת כשאנו שוכבים היא רטובה מאוד ועושה רושם שהיא נהנת. לבחורה יש דגדגן נורא קטן. כשמביטים על איבר מינה נדמה כאילו שאין לה כלל את החלק הקטן הזה מעל הפות שבדרך כלל נשים מאוד מתגרות כשמשפשפים להם שם.
שאלותי הן:
1. האם יתכן שהיא לא גמרה מעולם בגלל שיש לה דגדגן קטן?
2. מה עלינו לעשות כעת? אני מאוד רוצה שהיא תגמור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקוב שלום
לי ראובני29/05/2008זה מקסים בעיני שאתה דואג ומפרגן לבת הזוג שלך הנאה מינית. זה לא מובן מאליו שאתה רגיש ואכפתי ורוצה להיות מאהב טוב בשבילה. נראה לי שאת השאלות האלה כדאי לך להפנות בעיקר אליה. לשאול אותה מה היא היתה רוצה, מה היה עושה לה נעים, איך אתה יכול לפנק אותה וכו'.
הרבה פעמים בזכות פתיחות מינית ויכולת לתקשר מיניות בזוג מתאפשרת הנאה רבה יותר.
אני אסייג את דברי בכך שלעיתים כשאתה אומר אני רוצה להביא אותך לידי אורגזמה אתה עשוי להלחיץ אותה או להעמיס עליה את הציפיות שלך.
אני אשאיר לד"ר אברמוב להתייחס לעניין הגודל של הדגדגן למרות שלמיטב הבנתי השונות בד"כ היא בצורת השפתיים, אבל כמו בכל דגדגן של כל אישה, הפוטנציאל של ההנאה טמון ביכולת לתפעל אותו נכון, ומי שבעיקר יכולה לעשות זאת זו היא. כלומר אם אישה לומדת לאונן ומכירה את הגוף שלה כך שהיא יודעת כיצד להביא את עצמה לידי הנאה מינית, אז בהמשך היא גם יכולה ללמד או להדריך את בן זוגה בדרכים שיעזרו לה להנות איתו.
אני מציעה לך לבנות אוירה שמאפשרת דיבור על מיניות, לדוגמא לקנות את הספר "סקס עכשיו" ולהניח אותו ליד המיטה, לראות איך היא מגיבה לזה. האם גם היא מחוברת לרצון לשפר את חיי המין שלכם. להציע לה להדריך אותך במה שעושה לה טוב. לשאול אותה מה נעים לה.
עוד ספר מעולה שיכול להיות סיפתח לשיחה מעולה הוא דברים שרציתי לגעת מאת גילי פליסקין העוסק באוננות של נשים- הספר מציע גם פרק העוסק בטכניקות.
כדאי גם לקבל את האפשרות שאולי היא גדלה באוירה אחרת, פחות מאפשרת, שאולי הפכה אותה ליותר ביישנית ופחות פתוחה בתקשורת מינית ולתת לה את הזמן ללמוד לידך ובזכותך את החשיבות של לדבר ולהסביר.
אני מקווה כי בעתיד היא תהיה פתוחה יותר לאפשרות להרחיב את מנעד ההנאה שלה ולהנות ממבחר נוסף של דרכים לענג.
בנתיים, מציעה לך לשמור על ערוצי תקשורת פתוחים והמון המון סובלנות.
בהצלחה
לי ראובני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל דגדגן
ד``ר ליאורה אברמוב30/05/2008הי יעקב
מה שאתה רואה כדגדגן קטן זהו למעשה רק הראש של הדגדגן שמוחבא מתחת לקפל עור שמהווה את העורלה של הדגדגן ( הדגדגן הוא המקבילה לפין הגברי מבחינת התפתחות ומבנה אנטומי.) אבל הדגדגן לא נגמר בזה - יש לו עוד גוף שאורכו 3 ס"מ והוא תת עורי, ואח"כ יוצאות עוד 2 "רגליים" שנמצאות מתחת לשפתיים הקטנות וסה"כ זה אבר גדול מאוד רק שרובו מוחבא מתחת לעור והוא תלת מימד ולא בולט כמו הפין הגברי.
כמעט ואין מומים מבניים של הדגדגן וזה שחלק הראש שאתה רואה נראה לך קטן לא אומר כלום לגבי גודלו האמיתי של הדגדגן. בודאי אין הגודל מעיד על היכולת להגיע לאורגזמה (האם לגבר עם אבר קטן יותר קשה לגמור?)
הבעיה של חברתך איננה אנטומית מבנית אלא קשורה לתהליך של למידה והכרת הגוף כפי שלי כתבה.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)