רטיבות ייתר - חוסר תחושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטיבות ייתר - חוסר תחושה
    נטלי
    27/09/2018

שלום, בת 28 ללא לידות. אני בטבעי מרגישה כבר שנים שאני "רטובה" תמיד, כאילו בקביעות של מצב עוררות מינית,-לא מדובר בהפרשות ואין שום תופעות נוספות- העניין לא מפריע לי מלבד בזמן יחסי מין שאז אני כמובן עוד יותר רטובה ומה שקורה זה שאיני מרגישה כמעט את החדירה, למרות שהאיבר של הגבר ממוצע פלוס.
    אני לא חושבת שמדובר בנרתיק רחב.... כי במקרה אחד - נדיר- שלא היתי כלל רטובה , החדירה והחיכוך הורגשו מאוד.

האם זה נורמלי להיות כל הזמן רטובה? והאם יש דרך להיות פחות רטובה בזמן יחסי מין? זה ממש כמו נוסל סיכה שומני - שקוף נטול ריח- שפשוט יוצא ממני בכמויות בזמן יחסי מין. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטיבות ייתר - חוסר תחושה

הוספת תגובה

• רטיבות יתר

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/09/2018

לובריקציה או רטיבות בזמן עוררות מינית נגרמים מדליפה של נוזל שקוף מכלי הדם דרך דפנות הנרתיק. ככל שהאישה מעוררת ומגורה יותר תהיה יותר הרחבת כלי דם ויותר רטיבות.
    ישנן נשים שמתלוננות על רטיבות יתר. אין טיפול שיוצר יובש או מצמצם רטיבות. כנראה כמות הרטיבות אינדיבידואלית לכל אישה. החדרת טמפון לפני חדירה יכולה לספוג את עודף הנוזלים ולהקל עליך מעט. גלולות שמכילות פרוגסטרון בלבד יכולות אולי ליבש מעט.
    אם כי נראה לי שהרבה נשים הסובלות מיובש נרתיקי ומשתמשות בחומרי סיכוך יסכימו להתחלף איתך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה

נטלי
    29/09/2018

גלולות פרוגסטרון מורידות גם חשק מיני? כי לא היתי רוצה שהחשק יפגע.
    והאם זה נורמלי שהרטיבות שתיארתי קיימת כל הזמן? גם לא בזמן גירוי מיני או קיום יחסים..... {בדיקה גניקולוגית תקינה, אך לא אמרתי לגלינקולוג על העניין}. אני ככה שנים, בטוחה שיש שהיו רוצות להתחלף אבל זה לא כיף לא להרגיש כמעט חדירה, חשבתי אפילו על ניתוח הצרת נרתיק, כי אולי אם הוא יהיה צר מהרגיל אז למרות הרטיבות המוגברת התחושת חדירה תגבר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטיבות יתר

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/10/2018

נתוח להצרת נרתיק לא מומלץ אם הוא לא מורחב. את כן יכולה לעבוד עם פיזיותפריסטית של רצפת אגן על חיזוק שרירים נרתיקיים כדי להגביר חיכוך.
    גלולות פרוגסטרון לא אמורות לגרום להורדת החשק המיני אבל התגובה להם היא אידוידואלית מבחינת החשק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו