בת הזוג שלי לא מצליחה לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת הזוג שלי לא מצליחה לגמור
    רועי
    05/10/2018

שלום, יש לי בת זוג כ-9 חודשים, אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות דיי גבוה ( כמה פעמים ביום), הסקס שלנו נורא מספק ושנינו נהנים מאוד. הבעיה היחידה מבחינתי שאני לא מצליח להביא אותה לגמירה (אני יודע שזה לא העיקר אבל זה כן מאוד חשוב לי), היא לא גמרה מעולם, דיברתי איתה על הנושא הזה ואמרתי לה שאני רוצה שנעבוד על זה ביחד ( אני יודע שזה בעיקר בראש שלה והיא צריכה להשתחרר). מגע בדגדגן לא עושה לה את זה בכלל, לא ירידות ולא אצבעות, היא נהנת רק מחדירה.
    מה אני יכול לעשות כדי שנצליח לגמור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת הזוג לא גומרת

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/10/2018

כ 20% מהנשים לא יודעות איך להגיע לאורגזמה. הבעיה הזו לא קשורה אליך זה לא אתה שלא יכול להביא אותה לאורגזמה אלא תלוי במגוון גורמים שקשורים אליה. חינוך, חיבור למיניות שלה, יכולה לאונן ולהכיר את אברי המין שלה, יכולה להתצרכז מינית, לא לפחד מאבדן שליטה ועוד ועוד.
    המסר החיובי שהיא נהנית ממין גם בלי קשר לאורגזמה .
    כדי ללמוד להגיע לאורגזמה היא ליכולה לפנות לטיפול מיני סקסולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לאמירה של ד"ר אברמוב

לי ראובני
    07/10/2018

העובדה שבת הזוג שלך אוהבת חדירה מעידה על כך שאין לה בעיה עם אינטימיות והיא נהנית להיות מחוברת אליך במיניות אבל משהו ביכולת השחרור וההנאה שלה אתגר אותה ומצריך ממנה יותר ריכוז אולי, לפעמים גם להפרעות קשב יכול להיות חלק בכך או קושי לשחרר שליטה.
    ממליצה בחום על טיפול מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו