לשדר נשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשדר נשיות
    מאיה
    01/06/2008

שלום רב, שנים רבות הצנעתי את נשיותי עקב הטרדות וילדות מאוד קשה. כיום אני מנסה לשוב ולהביע את הנשיות שבי ומאוד קשה לי, אני לא אוהבת את גופי ולכן איני מרגישה תמיד סקסית ואני מאמינה שזה מתבטא החוצה בהתאם. מה כדאי לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשדר נשיות

הוספת תגובה

• מאיה יקרה שלומות

לי ראובני
    01/06/2008

שאלתך באמת נוגעת ללב ומרגשת. אני אנסה לתת כיוון לתשובה למרות שזו שאלה מאוד גדולה ומורכבת ולא ציינת מספיק פרטים אודותיך נאמר בת כמה את או האם את בזוגיות ? מתגוררת לבד? פעילה בחוגים חברתיים וכו... נושאים אלו הם מאוד משמעותיים מאחר ונשיות, דימוי גוף ותחושה של סקסיות קשורים בהרגשה שיש לנו אודות תחומים אחרים בחיינו.
    כפי שציינת החיים שלך היו לא פשוטים והשאירו בך עקבות והשינוי יכול להתקיים במקום שמרפא את העבר ומאפשר לו להתקיים בזכרונות בלבד תוך שאנחנו משאירים אפשרות לעתיד ולהווה טוב יותר מקום.

כדי להרגיש נשית ולאהב את הגוף שלנו צריך להתחיל בצעדים קטנים, מההתחלה. להסתכל בראי, לבחור איבר שעושה לנו נעים להביט בו, אולי למרוח קרם גוף תוך כדי, לפנק את הגוף אחרי מקלחת נאמר, לראות שגם אם הגוף הוא לא מושלם, הוא בריא ומשרת אותנו יום יום בדרך לעבודה/ ללימודים/ לחיים. הגוף יכול להסב לנו הרבה סיפוק וענג והוא מחזיק את הנפש שלנו בתוכו, הוא הבית שלנו.

פעילות גופנית כמו אירובי, או ריקוד יכולים לנו להבין עד כמה הגוף שלנו משמש אותנו ומסייע לנו להנות. ספורט יכול לעזור גם לחטב ולהשפיע על הצורה של הגוף לא פחות מהשחרור של אנדרופינים שעושים לנו תחושה טובה.

גם בחירת בגדים, איפור או השקעה אחרת במראה החיצוני גורמים לנו להרגיש טוב יותר.
    והכי חשוב, לתת לשינוי לבוא מבפנים, למצוא חברות נפש לשוחח איתן, לחלוק איתן , אולי לשקול אפילו טיפול לרפא את הפצעים שהזכרת.....

בהמון הצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו