מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכבתי עם מעל 120 גברים ולא גמרתידדיש21/12/2018
כמו שקראתם בכותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את שואלת מה יעזור?
לי ראובני22/12/2018לא הכמות אלא האיכות
בשביל שאישה תגיע לאורגזמה היא חייבת לכבות את האמיגדלה שלה באופן לא רצוני, לא מודע, בלי שליטה.
האמיגדלה אחראית על כל הגירויים שאנחנו קולטים בחושים וקובעת האם אנחנו בסכנה או לא.
כשאת שוכבת עם המון גברים שאת לא בקשר איתם, יהיה לך קשה לכבות את האמיגדלה שלך, ולכן יהיה לך קשה לגמור. הדבר שאת צריכה לכוון אליו זה קשר משמעותי, שבו את סומכת על בן הזוג שלך ואת מרגישה שאת יכולה להגיע איתו לאורגזמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
דדיש23/12/2018מב זה אמיגדלה? לא שמעתי על זה מעולם?
האם יש טיפול, זה משהו שאינני יכולה להפיג אני מתוסכלת מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול רגשי (פסיכולוגי או מיני)
לי ראובני23/12/2018האמיגדלה היא החלק במוח המעורב בוויסות הפעולה של המערכת ההורמונלית ושל מערכת העצבים האוטונומית. היא מעוררת את התגובה הראשונית לגירוי וקובעת האם כדאי להיחשף אליו או להימנע ממנו. היא מקוטלגת לרוב כאזור רגשי המקושר לתהליכים של פחד. היא רגישה מאוד להורמוני דחק והיא מעורבת בוויסות רגשי ובתגובה הרגשית לסכנה.
לכן היא משפיעה גם על סקס, שאנחנו חשות סכנה או אי נחת או חוסר וודאות.
ההמלצה לפנות לכל טיפול רגשי פסיכולוגי או מיני באזור מגוריך שיוכל לסייע לך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
דדיש23/12/2018תודה רבה לך. זהו מידע חדש עבורי מעבר למה שכולם כותבים, להרגיש נול ולהרגיש נוח.
אני מרכישה כאילו יש מידע חסוי שאני לא יודעת, ואני חייבת לגלותו
זה אחד ממנו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרות מקצועית
לי ראובני24/12/2018יש ספרים רבים בנושא ששווה לחקור
אודות מיניות האישה
דברי שרציתי לגעת על אוננות של נשים
הפלא שם למטה
ערות
לעצמך מיניות האישה
סקס עכשיו
ועוד.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
דדיש27/12/2018יש לך המלצה לספר מסוים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הספרים שכתבתי מומלצים
לי ראובני27/12/2018תלכי פשוט לחנות ספרים למדף של מיניות (ליד הריון לידה, מגדר ופסיכולוגיה) ותראי מה מושך אותך ומה מסקרן אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)