מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להנות מהמגעמיכל23/12/2018
היי,
יש לי בן זוג חדש יחסית. הוא עדין ומתחשב ומקסים. מסיבות שונות )בעיקר עקב העובדה ששנינו מרקע דתי), אנחנו לא מקיימים יחסי מין. אנחנו כן מתנשקים, מתלטפים, מתגפפים, שוכבים ביחד במיטה. אבל אין מגע באיברי המין עצמם, והכל עם בגדים.
כשאני מנשקת אותו במקומות מסויימים בגוף - זה מעורר אותו מאוד והוא נהנה מזה מאוד. (הוא לא גומר מזה, הוא תמיד עוצר אותי לפני)
הוא רוצה שאני אהיה כמו שהוא נהנה, וכל פעם שואל אותי מה עושה לי נעים... והעניין הוא שאין לי תשובה. הוא מנסה לגעת בי באותם מקומות שמעוררים אותו, אבל זה לא עושה לי כלום....(לצורך העניין מדובר בבטן ובאזניים, בשקע הצוואר)
אני מרגישה מתוסכלת שאני לא מצליחה להנות מסייואציה כזאת, וגם הוא מתוסכל כי הוא מרגיש שהוא לא יכול לספק אותי
מבחינת שנינו לא בא בחשבון כרגע מין אוראלי או משהו כזה למרות שאני מניחה שזה דווקא כן יספק אותי.
איך אני יכולה להנות בינתיים מהסיטואציה? הוא באמת מנסה כל פעם מחדש אזור אחר בגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע שאתם בדרך הנכונה
לי ראובני24/12/2018אין ספק שאצל נשים הנאה זה דבר יותר מורכב ומערבב יותר צורך בבטחון ובנינוחות. כל עוד ערוצי התקשרות פתוחים, ואתם מדברים, ובודקים יחד מה נעים, אתם מצליחים להרחיב את הטווח של המגע וההנאה.
אני ממליצה להמשיך ולחקור אבל בלי מטרה, ובלי להשוות בין מה שעושה לו את זה למה שעושה לך את זה ולראות איך כל אחד מכם שונה ואיך זה בסדר.
בקיצור בלי מטרה, בלי יעדים, פשוט להנות.
מה שעוד יכול לעזור זה אם את עבור עצמך יודעת מה עושה לך נעים וטוב באוננות, אין על כך איסור הלכתי גם. אז תרגישי בנוח לחקור את עצמך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)