לא מצליחה להנות מהמגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להנות מהמגע
    מיכל
    23/12/2018

היי,
    יש לי בן זוג חדש יחסית. הוא עדין ומתחשב ומקסים. מסיבות שונות )בעיקר עקב העובדה ששנינו מרקע דתי), אנחנו לא מקיימים יחסי מין. אנחנו כן מתנשקים, מתלטפים, מתגפפים, שוכבים ביחד במיטה. אבל אין מגע באיברי המין עצמם, והכל עם בגדים.

כשאני מנשקת אותו במקומות מסויימים בגוף - זה מעורר אותו מאוד והוא נהנה מזה מאוד. (הוא לא גומר מזה, הוא תמיד עוצר אותי לפני)
    הוא רוצה שאני אהיה כמו שהוא נהנה, וכל פעם שואל אותי מה עושה לי נעים... והעניין הוא שאין לי תשובה. הוא מנסה לגעת בי באותם מקומות שמעוררים אותו, אבל זה לא עושה לי כלום....(לצורך העניין מדובר בבטן ובאזניים, בשקע הצוואר)

אני מרגישה מתוסכלת שאני לא מצליחה להנות מסייואציה כזאת, וגם הוא מתוסכל כי הוא מרגיש שהוא לא יכול לספק אותי

מבחינת שנינו לא בא בחשבון כרגע מין אוראלי או משהו כזה למרות שאני מניחה שזה דווקא כן יספק אותי.

איך אני יכולה להנות בינתיים מהסיטואציה? הוא באמת מנסה כל פעם מחדש אזור אחר בגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להנות מהמגע

הוספת תגובה

• נשמע שאתם בדרך הנכונה

לי ראובני
    24/12/2018

אין ספק שאצל נשים הנאה זה דבר יותר מורכב ומערבב יותר צורך בבטחון ובנינוחות. כל עוד ערוצי התקשרות פתוחים, ואתם מדברים, ובודקים יחד מה נעים, אתם מצליחים להרחיב את הטווח של המגע וההנאה.
    אני ממליצה להמשיך ולחקור אבל בלי מטרה, ובלי להשוות בין מה שעושה לו את זה למה שעושה לך את זה ולראות איך כל אחד מכם שונה ואיך זה בסדר.
    בקיצור בלי מטרה, בלי יעדים, פשוט להנות.
    מה שעוד יכול לעזור זה אם את עבור עצמך יודעת מה עושה לך נעים וטוב באוננות, אין על כך איסור הלכתי גם. אז תרגישי בנוח לחקור את עצמך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו