אורגזמה נעצרת שניה אחרי שמתחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה נעצרת שניה אחרי שמתחילה
    דובי
    20/01/2019

כבר שנים אשתי מתחילה אורגזמה (נשימות לא רצוניות ופוקן מסויים), ושנייה לאחר מכן זה נעצר לה, היא מנסה להגדיר לי את זה ואומרת שזה כאילו אצל גבר אחרי השבריר שנייה הראשונה של יציאת הזרע הכל היה נעצר... היא אומרת שהיא בטוחה שזה לא על רקע נפשי אלא משהו פיזי. אנחנו סובלים מזה מאוד!
    האם זו תופעה מוכרת? מה עושים?????
    תודה גדולה ממש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולי אשתך צריכה לפנות

לי ראובני
    20/01/2019

מתוך התיאור שלך קשה להבין מה הקושי, האם היא מרגישה שהאורגזמה נעלמת, נכבית או נעצרת בגלל מה- קושי לשחרר, להנות, או הפסקה של הגירוי.
    האם היא בריאה?
    האם בעבר זה היה שונה?
    לפני או אחרי לידות?
    מאוננת בדרך כלל?
    האם באוננות זה שונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לגבי אורגזמה שנעצרת

דובי
    20/01/2019

תודה גדולה
    היא בריאה וזה כמעט תמיד היה כך, או פחות מזה היא לא מצליחה לאונן, רק איתי וגם אז לא יותר ממה שתיארתי
    היא אומרת שאין לה שום קושי ליהנות ולשחרר, ושהיא חוששת שזה משהו פיזיולוגי... היא נעצרת, כי פתאום הגירוי נעצר...
    ושוב כולי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה לפנות לייעוץ חד פעמי אפילו

לי ראובני
    20/01/2019

לעזור לה להבין איך עובד הגוף שלה
    להבין מה החסמים להגיע לאורגזמה
    או לקרוא ספרי הדרכה אודות אוננות כדי לנסות להגיע לזה לבד, ואם לא אז בעזרת איש מקצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם התופעה הזו מוכרת?

דובי
    21/01/2019

שהאורגזמה מתחילה, ולאחר שתי שניות של נשימות מתפרקות היא פתאום מסתיימת ? היא מאוד כנה איתי זה לא איזה זיוף...
    תודה ענקית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל אישה אורגזמה שונה

לי ראובני
    21/01/2019

השאלה האם זה נעים לה
    מספק אותה
    נכון עבורה
    נשמע שאתה זקוק להרבה אישורים ולהרגעה ויש בכך מורכבות שאתה פונה עליה, ומנסה להבין משהו באופן עקיף בלי שהיא מעורבת. אם יש בכך שיקוף למציאות המינית והזוגית שלכם, אני יכולה להבין את האתגר.
    עדיף שהיא תיקח אחריות על הגוף שלה, ההנאה שלה, מה שעושה לה נעים וטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב תודה

דובי
    21/01/2019

המתוקה בקשה ממני שאקח אחריות ואברר למענה - לכן אני כאן...
    זה לא מספק אותה כמובן כי זה נעצר כל כך מהר
    אני לא שואל אם זו תופעה מוכרת כדי להירגע אלא פשוט כדי לדעת אם יש מה לעשות. בדרך כלל לתופעה מוכרת כבר חיפשו פתרונות. היא הלכה פעם אחת למומחית (?) שלא הכירה את התופעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה חלק מהבעיה

לי ראובני
    21/01/2019

אני מבינה שהיא הזמינה אותך לקחת אחריות, אבל דווקא בגלל שזה תחום כל כך אינטימי היא צריכה להיות שם עבור עצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו