אי חשק מיני כבר כמה שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי חשק מיני כבר כמה שנים
    אנונימית
    09/04/2019

אני בת 23 ואני וחבר שלי ביחד בערך 3 וחצי שנים. הקשר שלנו התחיל מ"סטוץ" ורובו היה קשר מיני. רציתי לשכב איתו בעיקר כי רציתי את המגע שלו ולהיות קרובה אליו. אחרי זה הקשר הפך לרציני ומאז עברו 3 שנים. אני מאוד אוהבת אותו, חושבת שהוא נראה טוב ומאוד מרוצה מהקשר שלנו בכל היבט אחר. לפני כ-8 חודשים עברנו לגור ביחד וגם זה עבר חלק ואני מאוד נהנית ביום יום לדבר איתו ולגעת בו ולהתחבק איתו.
    עם זאת, אני כמעט אף פעם לא מעוניינת לשכב איתו. חשבתי שהגלולות שלקחתי הורידו לי את החשק המיני ולכן הפסקתי לקחת אותן לפני חצי שנה.
    אין שום שינוי.
    הוא לא יודע כיצד אני מרגישה, וחושב שאני כן מעוניינת. אני מעמידה פנים שאני גומרת מאז שהתחיל הקשר, ולא מסוגלת עכשיו להגיד לו את האמת וליידע אותו כיצד אני מרגישה.
    אני חושבת שגם אם הוא יידע זה לא ישנה כלום, כי אני פשוט לא מעוניינת ולא מרגישה חרמנית כמעט אף פעם.
    אני כן גומרת מאוננות והרבה פעמים חולמת שאני בוגדת בו עם גברים אחרים.
    האם יש מילות קסם שיכולות לעזור לי לפתור את המצב? מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי חשק מיני כבר כמה שנים

הוספת תגובה

• אתגר מוכר

לי ראובני
    10/04/2019

יקרה,
    מה שאת מתארת קורה לצערי לא מעט. ברגע שאלמנט הביטחון נכנס לקשר, הרבה פעמים הוא גורע מהיכולת שלנו לחוש תשוקה. חוקרת מפורסמת בשם רוזמרי בסון פרסמה מאמר שמתאר כיצד נשים בקשר מונוגמי ממושך אינן חשות עוררות מינית ספונטנית כבעבר ולרוב מה שקורה זה שהחשק מתעורר עשר דקות, רבע שעה, אחרי שהתחלנו. כלומר אנחנו נכנסות לחוויה מתוך רצון להיות קרובים אבל בסוף הגוף מגיב בתשוקה אחרי כמה זמן.
    אם זה מתאים לך, את יכולה לעשות ניסוי כזה עם עצמך, לנסות להכנס לסיטאציה מינית מתוך מחשבה שאחרי כמה דקות העוררות המינית תגיע מאליה, ואז לראות האם זה אכן קורה כך. אם כן דעי שזה מנגנון של הגוף, טבעי אצל נשים, ושאינך שונה במובן הזה. אם לא, האם תוכלי לפרט מה כן קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו