נשיות ווסטיבוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיות ווסטיבוליטיס
    טל
    04/06/2008

שלום רב,
    אובחנתי היום כבעלת וסטבוליטיס ורציתי לדעת האם בפורום זה גם ניתן לשאול שאלות הקשורות לכך ולתפקוד נשי תקין על אף הבעיה.
    תודה,
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיות ווסטיבוליטיס

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס

לי ראובני
    04/06/2008

טל שלום,
    הגעת בדיוק למקום הנכון. ד"ר אברמוב, שנמצאת כרגע בחו"ל היא מומחית בנושא.
    אני אבקש ממנה להתייחס לשאלתך עם שובה.
    בכל מקרה, חשוב לומר כי כיום מצויים בשוק מגוון של אפשרויות לטיפול בבעיה.
    ממליצה כרגע (במהלך תיאום) להמנע מקיום יחסי מין בחדירה, אולם אפשר להמשיך להנות ממגוון גירויים אחרים ומגע זוגי.
    האם יש שאלה ספציפית שמעסיקה אותך?
    נשמח להענות
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות בנוגע למה שרשמת לי

טל
    08/06/2008

הי לי,
    רציתי לדעת אם יש אפשרות להחלים מהבעיה או לשפרה עם טיפולים?
    ובנוגע ליחסי מין, מדוע אסור בינתיים לקיים והאם אני אוכל לקיים בהמשך לאחר טיפולים?

תודה רבה,
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס היא בעיה פתירה

לי ראובני
    08/06/2008

טלי שלומות,
    וסטיבוליטיס היא בעיה פתירה לחלוטין, הן באמצעות משחות והן באמצעות צריבה במקרים מורכבים יותר.
    כדי להמנע מחדירה במידה וזה מסב כאב, כדי לא להעמיק את החיבור בין יחסים עם חדירה וכאב, כך שהנרתיק הופך להיות מכווץ יותר ויותר בכל פעם כדי למנוע את התחושה הלא נעימה.

מציעה לך לפנות בדחיפות לרופאת נשים עם רקע סקסולוגי.
    יש בכמעט כל בית חולים מרפאה לטיפול מיני שיכולים לסייע בעניין.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/06/2008

הי טל
    כפי שכתבה לי הבעיה פתירה רק שצריכים המון סבלנות על מנת למצוא את דרל הטיפול המתאימה לך. מאחר וזו בעית כאב כרוני הטיפולים הם מורכבים ורבה פעמים על דרך של ניסוי ותהיה. כלומר יש טיפול סקסולוגי ברמה הנפשית, יש טיפול פיזיותרפי העובד על שרירי רצפת האגן, יש טיפול מקומי בתרופות שונות, יש טיפול כירורגי השמור בד"כ לסוף כשאבדו האופציות הטיפוליות השמרניות. מציעה לך לבוא לאבחון במרפאה המתאימה כדי למצוא את הפתרון המתאים לך. בסופו של דבר הבעיה נפתרת, את זה אני יכולה להבטיח לך, כמה זמן זה יקח...... לא ברור.
    אם את סובלת מאוד מקיום יחסי מין עקב הכאבים, חבל להמשיך לקיים יחסי מין מלאים שכן הדבר רק יחמיר את התגובות הנפשיות לכאב.
    בברכה
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו