שאלה נוספת ללי ראובני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת ללי ראובני
    מריה
    31/05/2019

בהמשך לשאלה שלי על הוספת צעצועי מין בזוגיות לסבית.ועם האי נוחות שאני מרגישה להיות הנחדרת. רציתי לשאול משהו נוסף שמאוד מפריע לי ולנו .
    כל כמה חודשים,אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן .שריפה וצריבה ותחושה לא נעימה.ואני שמתי לב שזה מופיע בערך חצי יום או יום שלם לאחר שאני ובת זוגי מקיימות יחסים עם סטראפאון (אני הנחדרת).זה כל כמה חודשים חוזר הדלקות.ואז שוב נותנים לי אנטיביוטיקות .ואז שוב פעם.

ואנחנו נקיות.לא מעבירות בנינו צעצועים.

אני לא מרגישה בנוח לפנות עם הבעיה הזו לאורולוג .כי פוחדת שאני עלולה להתקל בתגובות של בורות והומופוביה.כבר קרה בעבר שהרבה רופאים הגיבו בצורה פוגענית כשהבינו שאני נשואה לאישה.

מה אפשר לעשות וממה לדעתך הדלקות האלו חוזרות כל הזמן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת ללי ראובני

הוספת תגובה

• איכות הצעצוע

לי ראובני
    03/06/2019

הי יקרה
    ראשית צריך לבדוק את איכות הצעצוע עצמו שעשוי סיליקון ולא פלסטיק ושאין סיכוי שהוא עצמו יוצר את הדלקת.
    אם יש חשש, שימו קונדום על הצעצוע עצמו.
    שנית, כדאי לחזק את המערכת החיסונית, לבלוע אסידופלוס או ויטמנים לנשים כדי למנוע דלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו