תחושת בושה ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת בושה ביחסי מין
    קרן
    21/07/2019

שמי קרן.בזוגיות 8 שנים עם בת זוג.
    אנחנו התחלנו להוסיף לסקס צעצועי מין.כאשר אני הנחדרת(סטראפאון)והיא החודרת.התוספת גיוונה לנו טוב מאוד ואנחנו מרוצות.
    אבל לי אישית יש בעיה עם הצעצועי מין.יותר תחושה של קבעון כזה.ששנים קודמות תמיד חשבתי שלהוסיף אביזרי מין שכוללים חדירה-זה מיועד לנשים דו מיניות ש"צריכות גבר".
    ואני לא נמשכת לגברים.רק לנשים.איך איך יכול להיות שאני נהנית מסיטואציה שהיא חודרת ?
    עם כל הכיף שבשדרוג שאני מרגישה.אני גם חשה תחושה כאילו זה סוטה לקיים יחסים כאלו עם חדירה.תחושה של מלוכלך.סוטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת בושה ביחסי מין

הוספת תגובה

• המוח האירוטי אינני פוליטקלי קורקט

לי ראובני
    22/07/2019

מצטטת את מורתי האהובה אסתר פרל, מותר לנו להמשך לדברים שאינם נתפסים כמותאמים או טובים, רק מפני שזה כך, רק מפני שזה עושה לנו טוב. זה ממש מותאם ואפשרי אם זה מתאים ונעים לך. במיניות צריך להפרד מכל האשמה הבושה והלא נעים לטובת החיבור המדויק לך עם לגיטימציה להיות ולעשות מה שנכון לך.
    קשה להנות כאשר בראש יש לנו התניות וקווים מגבילים. לפעמים טיפול עוזר בעניין הזה, לשחרר את עצמנו מעכבות חוסמות. כל עוד מדובר באנשים בגירים, שעושים דברים בהסכמה, חבל לעצור את עצמך בלא נעים או מעורר בושה.
    אלו חסמים שפוגעים בנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו