חוסר גיוון בסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר גיוון בסקס
    טלי
    19/08/2019

אני ובן זוגי נמצאים במערכת יחסים של 4 שנים, הסקס עצמו אחלה, כלומר האקט, אך אין גיוון, תמיד שתי תנוחות, כי בתנוחות אחרות אין הנאה ובנוסף לכך אין משחק מקדים. הוא לא אוהב לרדת ואני מכבדת את זה אבל גם לגעת למטה הוא בקושי עושה (פעם ב..). דיברתי איתו על זה מספר פעמים אבל הוא מסרב כי אלו פעולות שלא מגרות אותו והוא לא עשה זאת גם בעבר.. להסתפק בעובדה שאני פשוט נהמת מהאקט עצמו וזהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר גיוון בסקס

הוספת תגובה

• נשמע מתסכל

לי ראובני
    19/08/2019

אין ספק שהתאמה מינית היא מרכיב חשוב בקשר זוגי. נשמע שבן זוגך סגור מינית הן ביכולת לשוחח על כך והן ביכולת להענות וזה בוודאי מתסכל ולא נעים, השאלה היא האם את מוכנה לקחת אחריות על השיחה? על היכולת להציע דברים חדשים ולגוון בינכם?
    האם יש לך הבנה מה עוצר אותו? מה לא מאפשר לו לגוון?
    האם הוא חושש מאביזרים? משינויים? מההסטוריה המינית שלך? האם הוא עצמו מסופק מהקיים?
    לפעמים שיחה עם איש מקצוע, מחנך למיניות או מטפל מיני יכול לעזור לכם בעניין, אולי סדנת מגע/ עיסוי/ ביקור בחנות לצעצועים יכול להכניס קצת פלפל ולעורר עניין.
    מיניות צריכה להחוות כמו גן עדן למבוגרים, ולשם כך צריך שותף למסע. מקווה שתמצאו דרך להרחיב את המנעד ולהנות יחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו