מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה בקיום יחסי מיןחסויה07/06/2008
ראשית, תודה על פתיחת הפורום.
שנית, אני נשואה כ-10 שנים, ומאד נהנית מסקס.
תמיד אני מגיעה לאורגזמה מהדגדגן.
אני יודעת שקיימות אופציות של אורגזמה מתמשכת, אורגזמה מהנרתיק, אורגזמה בשרשרת, אך לצערי מעולם לא הצלחתי ליישם זאת.
האם תוכלנה במסגרת פורום זה לתת הדרכה יותר קונקרטית בעניין, או להפנות אותי למקורות מידע שאוכל להעזר בהם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת אודות האורגזמה
לי ראובני08/06/2008התחושה שאת מתארת משותפת לנשים רבות.
גם נשים שלימדו את עצמו כיצד להנות בזכות גירוי דגדגני עשויות לחוש תסכול מהסטנדרט של הנאה המוצגת בסרטי פורנו, ספרים, פרסומות וכו.
ממחקרים אנו יודעים כי רק רבע- שליש מן הנשים מגיעות לאורגזמה בחדירה.
נשים שדיווחו על אורגזמות מסוג זה הביעו יכולת לשחרר מחשבות חוסמות, חשות אמון בבני/ בנות זוגן ויכולת ריכוז והנאה במהלך החוויה. חלקן נעזרו בפנטזיות.
רוב הנשים שמצליחות להגיע לסיפוק, עושות זאת באמצעות גירוי הדגדגן.
חשוב להדגיש, כי האורגזמות שמוכרים לנו ב"תקשורת" הן פיקציה.
הן יוצרות אצל רובנו תחושה של תסכול שאנחנו לא מספיק סקסיות, אורגזמיות, נהנות וכו....
כאילו שיש סטנדרט שמחייב אותנו לצורה של הנאה מסוימת.
הסוד בהנאה הוא בעצם בלהיות קשובים למה שאנחנו רוצות ואוהבות
ולגוון את המנעד בהתאם למה שמתאים לנו.
לדוגמא, כיום, קיימים אביזרי מין שנועדו לגירוי הדגדגן כגון הביצה הרוטטת או רוקט פוקט שניתן להשתמש בהם בזמן חדירה ולהעצים את ההנאה.
טיפ נוסף להגברת היכולת האורגזמית הוא פשוט להכנס לכושר, לתרגל בפילטיס או תרגילי קיגל את שריר רצפת האגן ובכך לעזור לנו ביכולת להגיע לאורגזמה כמו לגרום הנאה לבן הזוג שלנו בחדירה בזכות החיכוך על איבר המין שלו.
ובתחום היצירתיות, שווה לנסות מגוון של תנוחות אשר באמצעות ניסוי ותהייה נגיע למסקנה מה מתאים לנו ואיך עושה לנו טוב.
מבחינת ספרים, אני מאוד אוהבת את הספר "איטילגנציה מינית" המדבר על היכולת שלנו בתור אנשים לבחון את ההסטוריה המינית שלנו כדי לשחרר מיתוסים ולאפשר לעצמנו להיות מינים באופן שמתאים לנו.
גם הספר "סקס עכשיו" מציע מגוון של דרכים לגייון ושיפור חיי המין.
כמו כן, סרטי ה"מדריך לאוהבים" שמאפשר הצצה ויזואלית למיניות מגוונת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מומחה או בעל תואר
עוז4610/06/2008בזמן האחרון, כן, לאחר 30+ שנות נישואים, אנחנו מקדישים המון זמן להקשבה אחד לשני
וכן, המון שינוי, בהדרכה מיקצועית,
ואפשר להגיע לסוגים שונים של אורגזמות,גם לנשים וגם לגברים
העיקר לשטף את בן הזוג וללכת ביחד עם הרבה סבלנות וסובלנות והמון הקשבה
אז בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה "בני בנות זוגן" מה הקטע שאת
אנונימית11/06/2008ללסביות כל הזמן את לסבית או משהו?,זאת תוספת מיותרת לא הומופובית או משהו אבל תפסיקי כל שניה לומר "בני בנות זוגן" ולידחוף אותן לכל מקום זה דבילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות "תרבותית"
לי ראובני11/06/2008שלום וברוכה הבאה לפורום החדש שלנו.
אני חושבת שבלי שום קשר להעדפות המיניות שלי, יש ציבור של אנשים שרוצה ללמוד ולגוון את המנעד של החוויות שלו. חלק מהאנשים שפונים הם אנונימים, ולא תמיד מבהירים מה העדפתם המינית.
עבורם נראה לי חשוב לדייק, וגם עבור אנשים אחרים, שכל תשובה שהיא שנאמרת, יכולה להתאים גם לזוגות סטרייטים וגם לזוגות הומוסקסואלים.
אין לי רצון "לדחוף" או לחנך. זה נובע מכבוד מינימלי לאהבה ולזוגיות באשר היא.
נראה לי שזה ערכים חשובים ללמד מיניות דרכם.
בהצלחה ותודה על ההערה החשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תפני גם לאנשים שרוצים להיתנסות
אנונימית11/06/2008במין אם חיות??,לרוב מי שסטרייט גם לא ירצה ל"גוון" ולהיתנסות אם בני מינו יש דרכים רבות לגוון בחיי המין ומי שרוצה לישכב אם בני מינו כדי ליראות איך זה אז כדי לו להיתעסק בדברים יותר חשובים מלהיתנסות במין אם אותו מין בעוד שאפילו אתה לא הומו בסופו של דבר זה דיי מיותר ועוד יותר מיותר סתם להיתיחס למיעוט שכזה...אין שום רע בזה שתפני למי שצריך ליפנות ולא לכל צורה של מיניות שאליה את מרגישה צורך ליפנות זה מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיים הבדל בין פטיש להעדפה מינית
לי ראובני12/06/2008ההבדל בין להיות בוטה לרגיש לצרכים של כלל האוכלוסיה הוא די ברור.
חשוב לי להבהיר, כי עצם הפנייה בזכר/ נקבה או בהעדפה מינית סטרייטית/ הומוסקסואלית היא לא בחזקת הצעה הלתנסות אלא רגישות למגוון האוכלוסיה שקורא את התשובות והשאלות בפורום.
המטרה היא שכל אחד יוכל ללמוד ולקחת לעצמו את החלקים להם הוא זקוק.
את יכולה להפיק מהפורום כרצונך, ואנשים אחרים מוזמנים גם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני את שלי אמרתי את סתם מיתיחסת
אנונימית13/06/2008לכל מיעוט זה מיותר אין מה לומר לא אמרתי שאת מטיפה או משהו אבל זה מיותר להזכיר אותם כל שניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי קודם תעבדי על שגיאות הכתיב שלך
שני16/06/2008אנונימית יקרה
לעבוד קצת על שגיאות כתיב, על פיסוק נכון וכדומה כדי שיהיה נחמד לקרוא גם את ההערות הנודניקיות שלך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת לשים בסוף נקודה רק שתדעי...
357M17/06/2008היא העירה טענה הגיונית ולגיטימית מה את רוצה?,דוגמה אמיתית להערה שולית ומיותרת שנועדה כדי לערער על תגובה של מישהו אחר ללא שום טיעון הגיוני מאחורי זה זה"יש לך שגיאות כתיב ואת לא מפסקת טוב" יופי מה זה אומר? שום כלום,ליפני שאת מעירה הערה שולית ומיותרת על הערה שלטענתך "שולית ונודניקית" תחשבי קצת בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דרך גם להעיר למנחה של הפורום...
שני17/06/2008ואם תסתכלי אחורה זו ממש בושה איך שהפוסטמה העירה למנחה. קצת כבוד לא יזיק לא לך ולא לה.
חמור קופץ בראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסתכלתי אחורה וכל מה שאני רואה
357M17/06/2008זה הערות בנוגע לזה שהיא מזכירה אותם כל שתי שניות ועל הנושא היא לא הגיבה לה בצורה בוטה או משהו,ומה קשור חמור קופץ בראש תילמדי להפנים בצורה מכובדת את מה שמדברים וביכלל לך לא יזיק קצת כבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני אעזור לך קצת...
שני18/06/2008"לדחוף אותם לכל מקום זה דבילי"
מי היא שתיתן ציונים?
ומי היא שתחליט שהומואים או לסביות לא נכללים בהגדרות של ג'נדר לגיטימי?
אז די כבר להתווכח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון מה את רוצה ושוב זה לא
357M18/06/2008להיתחצף ולקלל אותה תיקראי שוב ליפני שאת מבקרת,ומי החליט? אף אחד לא צריך להחליט זה פשוט מיותר להיתיחס ככה לכל סוג של מערכת יחסים הכי טוב שתיתיחס למה שצריך להיתיחס מבלי להיתקע על כל שטות שכזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם למיעוט צריך להתייחס יפה
שני18/06/2008למרות שהם לא מיעוט. היא קראה להם ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ סתם לפרוטוקול הם כן מיעוט
כ18/06/2008ולא צריך באמת להיתיחס לכל מיעוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיקו סתם להיתיחס אליהם
כ22/06/2008בימקום ליטחון מים אין מה לעשות מול העובדה שזה באמת מיותר להיתיחס אליהם זהו פשוט תפסיקו להזכיר "בן/בת זוג" כל חמש שניות וזהו סוף דיון אין יותר מה לחפור!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת/ה לא תקבע מתי סוף הדיון ברור?
שני22/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)