כאב ודימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ודימום
    עידית
    08/06/2008

בעייתי היא שבתנוחות מסויימות ודווקא לקראת שבן זוגי גומר (וכתוצאה מכך מגביר את קצב החדירה) מתחיל לי כאב עד שפעמים רבות מסתיים בדימום.
    פניתי בעבר לרופאת נשים (שתיים שונות) , שלחו אותי לבדיקת צוואר רחם מיקרוסקופית וא אחד לא מצא דבר.
    יש לציין שנתקלתי בתופעה זו ואף במימדים חמורים יותר עם בני זוג אחרים אך היא התעוררה רק לפני כשנתיים.
    אודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ודימום

הוספת תגובה

• אבחון של רופא נשים עם רקע סקסולוגי

לי ראובני
    08/06/2008

עידית שלום,
    התיאור שלך מעלה תסכול ועצב רב. יחסי מין אמורים להיות מהנים ולחלוטין לא כואבים.
    העובדה שקיים שם כאב מעלה את העובדה כי קיימת בעיה.
    אף אדם לא צריך לסבול ובוודאי שלא במסגרת אקט זוגי אינטימי שאמור לבטא אכפתיות ואהבה.
    אני מציעה לך לפנות למרפאה לטיפול מיני ולקבוע תור עם גניקולוג שיש לו רקע סקסולוגי ומודעות לסוגים שונים של בעיות היכולות להתעורר במקביל לקשיים ומורכבויות רגשיות ולעשות עבודה משולבת של חוויות מתקנות ואימוני הרפייה עם טיפול תרופתי לפתרון הבעיה.

ד"ר אברמוב עת שובה תציג את נקודת מבטה גם כן, יחד עם זאת חשוב לי לבקש ממך, לא לקיים יחסים כשכואב, גם אם בן זוגך קרוב לגמירה. ברגע שמתחיל לכאוב, תהיה עדינה עם עצמך ותתני לעצמך את האפשרות להגיד, לא נעים לי, בוא ננסה דרך אחרת שבה נוכל להגיע לספוק.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

עידית
    08/06/2008

את יודעת אולי איך ניתן לאתר גניקולוג כזה?
    ותודה מקרב לב על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתר איט"ם

לי ראובני
    11/06/2008

תקישיב בגוגל איט"ם, יש שם רשימה של אנשי מקצוע מתחום המיניות, כולל גניקולוגים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו