דלקות שתן ודלקות נרתיק חוזרות-נמאס!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות שתן ודלקות נרתיק חוזרות-נמאס!
    דנית
    25/09/2019

שלום.
    אני אישה לסבית בשנות ה30 לחיי.נמצאת בזוגיות עם אישה מספר שנים.
    לאחרונה.התחלתי לסבול מדלקות שתן ודלקות נרתיק חוזרות..אני כבר לא מבדילה בניהן האמת.שמתי לב אבל.שהשריפה בשתן וכאבים בנרתיק.תמיד מופיעים אצלי חצי יום או יום לאחר קיום יחסי מין.מזה אני מסיקה שכנראה יש לכך קשר??
    האמת קיום יחסי מין עם שימוש באביזרי מין (עשוים מסיליקון.אני וזוגתי תמיד מנקות ולא מעבירות אחת לשנייה).יכול לגרום לתופעות האלה של כאבים בשתן וכאבים בכללי בזמן היחסים??
    כי אני ממש סובלת.וזה פוגם לי באיכות החיים.כבר לא נעים לי לפנות לרופאים.בדרכ נותנים לי אנטיביטיקות וזהו.וכל הזמן הבעיות האלו חוזרות.
    הרי לא נעים לשתף רופאים ששמתי לב שהכאבים קורים סמוך ליחסי מין.
    מה אני יכולה לעשות?
    ממש סובלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול אלטרנטיבי או חיזוק פרוביוטיקה

לי ראובני
    01/10/2019

יקרה,
    אני שומעת את התסכול ומבינה אותו לחלוטין. זה בהחלט לא נעים שכל מפגש אינטימי זוגי מסתיים בכל כך הרבה כאב וצרכיבה. אני מניחה שיש קשר, אם כי אינני רופאה. ואני גם מודעת למגבלות של הרפואה לתת מענה. לכן נראה לי שצריך לפנות לרפואה משלימה, דיקור, או פרוביוטיקה לחיזוק הנרתיק וחיידקי קיבה טובים באמצעות יוגורט ללא סוכר או ויטמינים מסוג אסידופלוס או פרוביוטיקה נשית נגיד פמינה של אלטמן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו