לא נותנת לגעת באבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נותנת לגעת באבר המין
    ירון
    24/11/2019

אשתי בת 58 חסרת חשק מיני לחלוטין כבר 6 שנים, לא רק כלפי אלא גם בהעדר משיכה לאף גבר ועם העדר חלומות ופנטזיות. בעבר זה קרה במשך כ 10 שנים והיא שייכה זאת למתחים עקב מחלות רציניות של הילדים, שבגרו בינתים. אבל בין לבין, עד לפני 6 שנים, היתה לנו שנה שלמה נפלאה בה נהנינו ממין אמיתי ומשגע ובין השאר היא גם דרשה מגע ידני לעתים רבות מאד. היום היא מרשה לי ללטף ולנשק אותה (אף שכל הענין המיני נראה לה מוזר ומיותר), ותמיד חל עלי איסור חמור לגעת באבר מינה, גם לא להניח את היד מעל הבגד (כפי שהיה אסור גם ב 10 שנות היובש הקודמות). באופן זהה נרתעת מלגעת באבר מיני. אני אף פעם לא מנסה "לחפור" אלא רק להניח את היד וגם בתנועת ליטוף כללי. היא יודעת שזה חשוב לי ובאופן נפשי וחוויתי מחליף עבורי מגע מיני מלא, ולעומת זאת אותה זה דוחה ומגעיל. היא גם מתנגדת לדבר על הנושא (כמו גם כל נושא מיני אחר) מלבד ההצהרה שלה שזה דוחה. אסור לי אפילו לגעת ולחוש עם הברך, וכל סוג מגע במקום הנחשק עבורי דוחה אותה ברגע בו היא קולטת שנוצר מגע משמעותי בשבילי. אני מאד מתוסכל מהאיסור החמור ולא ישן חלק מהלילות מהמשיכה והתסכול. נראה לי שהמצב הזה באמת חסר סיכוי. אכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נותנת לגעת באבר המין

הוספת תגובה

• נשמע מאוד מתסכל

לי ראובני
    26/11/2019

ירון יקר,
    נשמע מאוד מתסכל התיאור שלך, החוויה של יחסים משמעותיים, שהיו נעימים ונעלמו בלי יכולת להבין מה ארע ביניכם או בעולמה. יתכן שזה קשור לתופעות של גיל מעבר, ירידה בהורמונים, שינויים גופניים וכו מצד שני אולי קשר בדכדוך, הקן המתרוקן ולמצות את החיים אחרי שיאם.
    מציעה למצוא מקום לטיפול זוגי מיני לשוחח על הדברים, לקבל לגיטמציה לעיסוק בהם ובעיקר למצוא דרך להנות שוב יחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך, לי

ירון
    27/11/2019

לי כמו גם לה אין ספק שזאת היעלמות ההורמון המתאים. גם כי אין לה מין בחלומות ובמחשבות וגם כי בשעה שכאשר הופיע פתאום לפני 6 שנים היה כרוך בשינויים פיסיים שכנראה נבעו ממקור הורמונלי: ירידה מאד משמעותית במשקל, יובש בפה בלילה. לכן איני מצפה לטיפול שיחזיר את החשק כמו לרכב בלי סוס. השאלה נסובה על הסיכוי לגרום לה לא להידחות ממגע רך ולא חודרני באבר המין גם כשאין לה טיפה משיכה ולו רק בגלל שזה מהנה אותי (נקודה שאני מעלה אבל אין לו אהדה בתגובה בשיחה ולא בפועל).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות נשית

לי ראובני
    27/11/2019

הרבה פעמים מיניות נשית היא תגובתית ולא ישירה, היא לא מגיעה מעצמה, לכן צריך לחשוב איך לייצר אצלה תגובה שתוביל למגע באיבר המין. אולי מגע בשאר חלקי הגוף שיעורר אותה כך שבהמשך תרצה להביא אותה לכדי מגע גם באזורים אינטימיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו