פערי חשק בין בני זוג בגיל 60

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פערי חשק בין בני זוג בגיל 60
    ורדית
    26/11/2019

אני בת 60, מתעוררת מינית די בקלות. לבן זוגי כמעט אין חשק בגלל תרופות אבל יש יכולות ביצוע אם אבקש. לא נעים לי כל הזמן לבקש. כשמסכים יש לי אורגזמה טובה. בעבר היו אורגזמות בחלומות. לא אוננתי בעבר אבל לאחרונה היתה אורגזמה עצמית טוהה ששימחה אותי גופנית והסעירה רגשית. מתוסכלת מהפער בחשק ובאמת רוצה יותר. כמה קל לי להתעורר אבל אין עם מי. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתסכל ממש

לי ראובני
    27/11/2019

אני מבינה לליבך, פערים בתשוקה ובחשק מאפיינים זוגות רבים ומצריכים שיחה אמיצה, אמון ויכולת להקשיב בחלקים מאתגרים ולא פשוטים אחד של השני. אני ממש ממליצה בחום לחשוב על טיפול זוגי ובעיקר לדבר על האופן שבו מיניות משפיעה עליכם, מה אתם מבקשים להשיג דרכה, מה אתם רוצים שיקרה בתקשורת ובחיבור הרגשי.
    ובנתיים ללמוד גם דרכים להנאה מינית לבד, בלי הנוכחות שלו, בגירוי ידני או מכשיר מתאים שמספק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

ורדית
    27/11/2019

איזה מכשיר למשל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

ורדית
    27/11/2019

שכחתי לציין שאני גומרת גם ללא חדירה. כשאני " מעוררת" הנרתיק, הדכדגן וקרוב לפי הטבעת מגורים, צריכה תנועות מסוימות וגרוי בפטמות ואז יש אורגזמה טובה. פעם אחת גם הצלחתי לבד. איזה מכשיר כדאי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטיספייר

לי ראובני
    28/11/2019

היום נחשב לצעצוע הכי איכותי לגירוי נשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו