משבר ביחסים אצל בנות זוג ויחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר ביחסים אצל בנות זוג ויחסי מין
    דנית
    24/12/2019

אני ובת זוגתי בזוגיות מעל 10 שנים.בשנות ה30 לחיינו.
    בתקופה האחרונה אני מרגישה שהסקס פשוט לא מספיק. גם אם תדירות יחסי המין היא אחת ליומיים או שלושה-זה עדיין לא מספק אותי. עד רמה שאנחנו מגיעות ממש למריבות ופיצוצים בגלל זה..

אומנם בשנים האחרונות התחלנו לגוון את הסקס עם אביזרי מין למיניהם .והתוספת עשתה לי ממש מצוין. אבל עדיין כשאנחנו לא שוכבות מעל יומיים אני מרגישה ממש מתוסכלת. ולא נעים לי להגיד לה שאני רוצה. ועם כבר התחלנו להשתמש באביזרים-אז לא נעים לי לומר לה שזה גם מה שאני רוצה..

ובגלל החוסר תקשורת הזאת בסקס אנחנו ממש רבות .וזה מאוד כואב לי. כי היא החיים שלי ואיתה אני רוצה להזדקן.

הבעיה אצלינו. שאני בתפקיד "הפסיבית "ביחסים. וזוגתי ולפעמים אומרת שגם היא רוצה להיות "הפסיבית".ואז כששתינו רוצות אותו הדבר זה גם עושה פיצוצים..
    וגם. זוגתי מסתפקת הרבה פעמים בסקס ללא אביזרים. בעוד שאני רוצה את כל התנוחות האפשריות וכולל אביזרים. אז גם זה מתנגש.

סליחה על הפירוט הככ מביך ואישי.
    אני לא יודעת מה לעשות .אני מאוד מאוד אוהבת אותה היא הבית שלי. ואני רוצה שנסתדר בנינו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריך לפנות לטיפול

לי ראובני
    25/12/2019

יש דינמיקות זוגיות שאי אפשר לפתור דרך פורום באינטרנט ואתן חייבות לפנות לפתרון מעמיק לשם כך לטיפול זוגי מיני, ממליצה דרך איש מקצוע שמכיר את הקהילה הגאה, אם תכתבי מהיכן אתן אוכל להפנות לאנשי מקצוע מתאימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה !-משבר ביחסים -תגובה ללי ראובני

דנית
    25/12/2019

אנחנו מאיזור הצפון(חיפה).
    אבל בעיה שמצב הכלכלי שלנו קשה.את יודעת אם יש מטפלות שמקבלות במחיר מסובסד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על בית הקהילות

לי ראובני
    25/12/2019

יש שם מטפלים במחירים מוזלים
    הם יושבים במרכז חיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו