שאלה לגבי אוננות אצל אישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אוננות אצל אישה
    דנה
    31/12/2019

אני כבת 22. הסקס הראשון (והאחרון) שלי לבינתים קרה לפני שנה בערך. מאז לא קיימתי יחסי מין. הבעיה שלי היא כזאת; אם אני מאוננת עם חפץ אני חייבת לאחר מכן לעשות פיפי והפיפי שורף! אני גם לא נהנית. ואפילו שורף לי קצת במבוא כשאני מכניסה את החפץ. (אני חושבת שאולי זה בגלל שאין לי מישו לעשות איתו פורפליי ואני קצת לחוצה כשאני עושה את זה ואולי לא כל-כך רטובה)
    אני אציין שאחרי הסקס הראשון שלי לא היתי צריכה פיפי ישר אחרי ולא שרף לי בסקס ולא שרף לי בפיפי ,ואני מפחדת שהפעם הבא שאהיה עם מישהו ישרוף לי בסקס או בפיפי. בנוסף כשאני מאוננת בלי חפץ אז לא שורף ולא צריכה לעשות פיפי ישר אחרי. אז מה יכולה להיות הבעיה? תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אוננות אצל אישה

הוספת תגובה

• תחושת שריפה בהשתנה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2020

ככנראה שאינך רטובה מספיק בזמן החדרת הויברטור
    או שאינך מגורה מספיק
    גם להחדרת ויברטוא צריך לעשות פורפליי סויים עם חשיבה מינית וגירוי חיצוני עד להחדרת המכשיר לנרתיק
    מאמינה שכשתקיימי יחסי מין עם מישהו שתהיי איתו מאוד מגורה לא תהיה לך בעיה בהשתנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו