איבר מין שנהיה קטן ללא זקפה עקב בעיה רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין שנהיה קטן ללא זקפה עקב בעיה רפואית
    ערן
    16/01/2020

שלום. אני לא מקיים יחסי מין בגלל הקטע שהאציבר מין שלי קטן מאוד ללא זקפה וקשה לי עם זה בטירוף. אני נמנע מסרב בגלל זה . כל הבטחון המיני שלי עד לאותה נקודה שנהיה לי מחלל חולשה קשה . כל הבטחון שלי היה במין והכל האיבר שלי נראה עייף ושבור קטן מאוד . איך.מתגברים על זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אייבר מין קטן

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2020

לא ברור מהשאלה שלך מה הבעיה הרפואית ממנה אתה סובל
    בכל מקרה בדיקת גודל של אבר מין נעשית רק בזמן זקפה וגודל אבר תקין בזמן זקפה הוא 8 סמ ומעלה
    מאחר ואתה מעיד על עצמך שאתה נמנע מקיום יחסי מין בגלל זה וסובל מחוסר בטחון עצמי מציעה לך דבר ראשון להבדק אצל אורולוג לגבי תקינות האבר ואופציות טיפוליות רפואיות
    דבר שני לפנות לטיפול סקסולוגי כדי לחזק את הבטחון העצמי ולהחזיר לך את היכולת לקיים יחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסר פרטים

לי ראובני
    19/01/2020

האם נבדקת אצל אורולוג שאישר שאיבר המין אכן קטן?
    בגדול רק השליש הראשון של האישה מרגיש כך שהאורך לא באמת משנה.
    וגם אזור הגירוי של נשים הוא חיצוני כלומר בדגדגן, כלומר אם הרצון שלך הוא לייצר הנאה עבור בת הזוג שלך זה לא קשור בכלל בגודל.
    בכל מקרה ממליצה להתייעץ עם רופא, נועם כיתרי מתל השומר הוא כתובת מצוינת או רונן הולנד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לאורולוג ואמר לי ...

ערן
    26/01/2020

שעייפות ותשישות אז לא זורם דם טוב לאיבר המין ואז הוא נהיה קטן יותר ואין מה לעשות עם זה . הבדיקה האחרונה שלי הייתי 16.7 ס"מ היום לצערי הרב בלי זקפה זה לא מדיד בכלל , עם זקפה בקושי 13 .
    אני מתוסכל מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו