אוננות נשית - איך ליהנות ממנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות נשית - איך ליהנות ממנה
    שני
    07/02/2020

אני בת 23, בתולה ולא בזוגיות, ולאחרונה התחלתי לאונן (דגדגן, בלי ויברטור). אני דתייה והתחנכתי במגזר הדתי, ולכן מרגישה שאין לי מספיק ידע בתחום המיניות.
    הבעיה שלי - כשאני מאוננת אני כמעט ולא מרגישה את ההרגשה הנעימה שאמורה להיות. אני מגרה את הדגדגן כמה דקות ארוכות בהן אני לא מרגישה דבר חוץ מהחמימות המתפשטת באזור, לאחר מכן אני מרגישה משהו נעים אבל עדין (קצת הרגשה נעימה באזור האגן, קצת ריח/טעם נעים בפה) לכמה רגעים, ואז מהר מאוד מגיעה להרגשה יותר עוצמתית עד שאני לא יכולה להמשיך יותר. זה תקני?
    מהמעט שידוע לי, אני מניחה שבמהלך אוננות ההרגשה הנעימה אמורה להיות יותר מתמשכת ויותר בעלת נוכחות, וכזו שאפשר להחזיק איתה יותר זמן.
    אני מרגישה מתוסכלת בשני אופנים: מצד אחד אני משקיעה בגירוי הדגדגן אבל לא מרגישה הרבה במהלך הגירוי, ומצד שני כשאני כבר כן מתחילה להרגיש, זה מתגבר ואני לא מסוגלת להמשיך. אני מרגישה שאני לא לגמרי נהנית *במהלך* האוננות. (בלי קשר לאורגזמה. כרגע אני שואפת לדעת ליהנות משלבי האוננות, ורק כשאהיה מסופקת יותר, אני ארגיש מוכנה ללמוד יותר על אורגזמה).

אודה מאוד לעצות בעניין זה.

נ.ב-
    1. ניסיתי בעבר לצפות בפורנו כדי להיות יותר חרמנית אבל פחות התחברתי לרעיון.
    2. אשמח לשמוע האם קיים מקור מידע מפורט ומקצועי אודות אוננות נשית, כי אני מרגישה שיש לי מלא שאלות אבל לא מוצאת מקורות מספיק אינפורמטיביים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דברים שרציתי לגעת

לי ראובני
    08/02/2020

ללמוד לאונן עבור נשים זה באמת לא מובן מאליו. לגברים קל יותר בתחום הזה מאשר לנו מאחר ואיבר המין שלהם חיצוני, גלוי, ברור וגם ההנאה ממנו בהרבה מקרים לראשונה קורית בקרי לילה, כך שהגוף מלמד את עצמו לגמור לבד.
    אצל נשים זה יותר מורכב, איבר המין פנימי, חבוי ונסתר וצריך לגלות אותו. אני חושבת שדרך טובה להתחיל את התהליך היא להסתכל על עצמך עם ראי, להכיר את אביר המין, ממה הוא בנוי, איך הוא בנוי, מה את אוההבת בו?
    אחר כך להמשיך ולגעת באיבר המין באהבה, שווה להעזר בשמן כלשהו לדוגמא שמן שקדים, קוקוס, נבט חיטה או ויטמין E. אפשר לרכוש בסופרפארם. תסתכלי על זה כאילו את מורחת קרם פנים לאזור שאת אוהבת ורוצה להשקיע בו הרבה אהבה ותשומת לב.
    בהמשך תנסי לגרות את הדגדגן בזמן ממושך.
    תוך כדי כיווץ האגן (אפשר לשים גם כרית מתחת לגב התחתון) ולנשום עמוק. לנשום בצורה בולטת, שונה מהרגיל.

אם את רוצה לקרוא עוד ולהבין עוד גם את החלקים של המורכבויות הרגשיות והתרבותיות של אוננות נשית, את מוזמנת לקרוא בספרה המעולה של גילי פליסקין, דברים שרציתי לגעת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו