חרדות מקיום יחסים וכאבים בזמן חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות מקיום יחסים וכאבים בזמן חדירה
    כוכב שביט
    02/03/2020

אחרי 3 פעמים שעשיתי את זה
    חלק מקרום הבתולין נשאר
    היו כאבים בחדירה
    חששתי שיש אנדומטריוזיס, הייתי אצל פיסיותרפיסטית של רצפת אגן- אמרה שהכל בסדר והכל יותר פסיכולוגי/מחשבתי
    אני מבינה את זה. זה מתיישב לי לגמרי-אחרי כל מה שעברתי בחיים והרגשות הקשים שמלווים אותי יום יום
    יש לציין שאני בטבע שלי אדם שמח ואופטימי, אבל רגישה יותר מידי לדברים שקורים לי בחיים, כנראה
    איך עושים שפעם הבאה תהיה פחות כואבת? אני באמת חושבת שאני בטבעי חמימה וכן רוצה סקס, פשוט החרדות שאני חווה כנראה משפיעות עליי (כפי שאמרה הפיסיותרפיסטית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצריך טיפול

לי ראובני
    14/03/2020

יקרה אני מבינה את החשש ואת הכאב שמתגבר אבל הדבר מצריך התייחסות מעמיקה שאין אפשרות לעשות בפורום הזה.
    כאבים בחדירה הם תופעה מוכרת וידועה.
    היא מצריכה טיפול משולב של מטפלת מינית ופיסיותרפיסטית שיקום רצפת אגן שתוכל לחבר בין הגוף לנפש.
    אני ממליצה לך בחום לפנות למרפאה ציבורית שתוכל לתת מענה לצרכים אלו ותלווה אותך בתהליך מעמיק ומשמעותי.
    בהצלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו