פערים בחשק בין בני זוג וזקפה חלשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פערים בחשק בין בני זוג וזקפה חלשה
    חסויה
    06/03/2020

אני ובן זוגי בני 46, בזוגיות שנייה מספר שנים, לא גרים יחד. אני מאוד נמשכת אליו ובעלת תיאבון מיני מוגבר, מבחינתי הייתי רוצה כל יום. הוא לעומת זאת לא חש צורך למין לעתים קרובות וזקוק להמון מרחב. אנו נפגשים כפעמיים בשבוע ואם אני ממש צריכה אותו הוא מספק אותי חד צדדית בעוד יום נוסף אבל זה קורה לעתים רחוקות. האם להתפשר על זוגיות עם אדם פחות מיני ממני בהרבה? בזוגיות הקודמת שלי היה לי גבר שאהב כמוני מין על בסיס כמעט יומיומי, אך היו בינינו המון מריבות ולנוכחי אני הרבה יותר נמשכת. בנוסף הזקפה נחלשה בחודשיים האחרונים, הוא לא נוטל כדורים ולא נמצא במתח אך טוען שהשמנתי וזה מפריע לו. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פשרות בתוך זוגיות

לי ראובני
    14/03/2020

בתוך זוגיות לעולם נאלץ להתפשר על משהו.
    הקשבה/ניהול קונפליקטים
    מראה חיצוני/ משיכה
    תדירות יחסי מין
    כסף
    מגורים משותפים
    חינוך ילדים וכו
    אם הקשר משמעותי לך ואת לא רוצה לוותר עליו, שווה לבדוק טיפול זוגי או מיני כדי לגשר על הפערים האלה. לנסות ולהבין את המשמעות שלהם, מה הם מעידים עליכם.
    אם את מרגישה שאין לך סבלנות או רצון להשקיע וכי הדבר מסב לך עוגמת נפש ואיננו בר תיקון, הפרידה של אפשרות תמיד קיימת.
    בעיני שיחה טובה בעזרת מטופל טוב, יכולה לסייע ולעזור באופן משמעותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו