חוסר תשוקה לבעל איך ניתן לשנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תשוקה לבעל איך ניתן לשנות?
    זהבית
    15/03/2020

רציתי לומר שאף פעם לא חוויתי ממש אורגזמה ולא גמרתי, ועוד דבר אני לא מדברת בתשוקה לבעלי או בלהט, הכל כזה קר ואולי מזייפת, איך אפשר להיפתח וממש להרגיש אותו ולא להתבייש? אני נשואה חמש שנים עם שני ילדים, כאילו לא מרגישה חוסר, שחסר לי הסקס איתו והוא ממש יודע ממש גבר! הבעיה אצלי כנראה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להגדיר את הגדלת המנעד המיני כמטרה

לי ראובני
    16/03/2020

רובנו לא זכינו לחינוך מיני המעודד אותנו הנשים להרגיש בנוח עם עצמן, עם מיניותן ועם הרצונות והצרכים השונים שלהן.
    בכדי להגיע למקום משוחרר ונהנה את צריכה להחליט שאת רוצה להתמחות בעניין הזה, להיות במקום שבו את אומרת לעצמך, נעים וחשוב וטוב לי להיות מחוברת למיניות שלי, זה תחום שאני רוצה להתמחות בו- כמו קורס או תחביב או קייטנה, להתחיל לקרוא על כך ספרים, לראות סרטים, לעשות סדנאות, לדבר עם נשים נוספות, לקבל לגיטימציה להיותך אישה מינית בעלת תשוקה והנאה. ככל שאת תרגישי שאת יותר מחוברת לעצמך, לומדת ומבינה את הגוף והנפש המיניים שלך, כך תוכלי לשפר ולהנות גם עם בן זוגך.
    לא אמורה להיות בעיה, אמור להיות אתגר שאותו את יכולה לכבוש ולשנות ולהתענג עליו. מקווה שתביני שרק בזכות יכולותייך להיות מחוברת לעצמך זה יצור שינוי.
    אם תרגישי שמותר לך אז תלמדי איך להגיע לאורגזמה, תלמדי דרכים שונות לייצר הנאה ועונג לעצמך לבד ובהמשך גם איתו, זה לא יעורר בושה או גועל או מבוכה, זה יראה לך כמו אקט של בחירה ושליטה מצידך לגבי מתי איך וכמה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה אנסה ליישם

זהבית
    16/03/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו