אורגזמה עם בן הזוג-רוצה גם לבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה עם בן הזוג-רוצה גם לבד
    נירית
    15/04/2020

לבן זוגי ליבידיו נמוך, יכול להסתפק במין אחת לכמה חודשים, אני רוצה יותר. איתו יש לי אורגזמה טובה, מתחיל בגירוי ידני בפי הטבעת, הפטמות שלי מתגרות מיד ואז אתו "עקצוץ" נעים בנרתיק.כשהוא מעלי אני מבצעת תנועות רפטטביות באגן והאורגזמה בשמים! איך לבצע לבד?? לא רוצה פעם ברבעון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם חשבת על טיפול זוגי מיני

לי ראובני
    20/04/2020

בגדול, חסרים המון פרטים כדי להבין את מה שקורה בדינמיקה בינך ובין זוגך, האם הקשר האינטימי רגשי מיטיב, האם נעים לכם יחד בחלקים אחרים של הקשר שאינם קשורים במיניות?האם שניכם בריאים? יש ילדים? כמה זמן אתם יחד???
    הפער שאת מתארת הוא גדול, נשמע שצריך לדבר ולהבין על מה הפער הזה יושב, האם הוא קשור רק בחשק או דברים אחרים, והאם יש דרך לגשר על הפערים ביניכם?
    טיפול יכול לעזור
    ואם לא גישור בעניין המיני, אז בוודאי למצוא דרכים לאוננות שיעזרו לך לעשות לך טוב ונעים גם כשהוא לא זמין או בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה עם בן הזוג-רוצה גם לבד

נירית
    23/04/2020

צודקת, אנחנו בני 60 וקצת, נשואים למעלה משלושים שנה, ילדים ונכדים. אני כנראה יותר רוצה סקס ממנו, אבל לא אוהבת לאונן. יש איתו אורגזמה טובה אפילו לפני החדירה אבל פשוט אני רוצה לעיתים יותר תכופות ממנו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שוחחתם?

לי ראובני
    23/04/2020

האם הוא יודע איך את מרגישה?
    מה החוויה שלו לגבי הדברים הללו?
    האם הוא בקו הבריאות?
    האם הוא מוכן לקחת תרופות לפי הצורך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו