חושבת על סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושבת על סקס
    גלי
    12/06/2008

רוב היום אני חושבת על סקס, הרבה דברים גורמים לי לגירוי מיני, יש לי המון פנטזיות ואני חושבת שזה מוגזם ואף פוגע בי בעבודה וביום יום, מה כדאי לעשות כנגד הפנטזיות והמחשבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושבת על סקס

הוספת תגובה

• חסרים פרטים

לי ראובני
    12/06/2008

גלי שלומות,
    אני מוקירה אותך על הכנות והמודעות לעצמך, לרגשות שלך, למחשבות שלך.
    העובדה כי העוררות שלך מסבה לך חוסר נוחות מעודדת לכיוון של התבוננות וניסיון להבין את המקור שלה. כלומר, באיזה קונטקסט המחשבות האלה עולות.
    האם זה מתעורר כשאת חווה רגש מסוים כמו שמחה, מבוכה, חשש, התרגשות חברתית וכו'.
    אם תוכלי לשים אצבע על הדפוסים שמעוררים מחשבות אצלך יהיה קל יותר לנסות ולמפות את המקור שלהן.
    לא צינת בת כמה את, האם את נמצאת בזוגיות, האם המיניות ביניכם מדובר, מהנה, מעוררת חרדה, רגשית וכו', אולם גם זו יכולה להיות אפשרות. כלומר, סוג של נושא לא מדובר שתופח למימדים המסבים את רוב תשומת ליבך במהלך היום.
    מכון רם בתל אביב עוסק בטיפול בנושא זה כמו גם סקסולוגים אחרים.
    הייתי מייעצת לך לנסות ולהבין בעזרת איש מקצוע כיצד ניתן להפחית את המחשבות הנשנות הללו כך שלא יסבו לך טרדה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לעשות "נגד " ?

החוש השישי
    16/06/2008

תנסי להיות בעד המחשבות ואלו לא יטרידו אותך .

גם לממש פנטזיות זה רעיון טוב - תנסי !!!

והכי טוב, תמצאי אחד כמוך, שתתאימו כמו כפפה ליד ואז תראי כמה זה נחמד סקסי ומגרה !!!

אם יש לך ענין בסעיף האחרון , תשאירי לי הודעה פה ונחליף מייליים ?

להתראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה

חלום
    23/06/2008

אני מציע לך מאמי לקיים יחסי מין עם גבר ואני מוכן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי חלאס להציע את עצמכם ככה?!

כ
    27/06/2008

זה דבילי למה אתם צריכים להיראות כאלה נואשים לסקס?! נו באמת תפסיקו לירדוף אחרי זה כל הזמן!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות ? - לעשות

ראובן - חולון
    02/08/2008

שאלתך בדבר גרוי יתר ופנטזיות, ושאלתך מה לעשות, התשובה פשוטה - פשוט לעשות סקס בכל הזדמנות שבא לך. זה נורמלי וחלק מהחיים. ותעשי כל זמן שבא לך עדיין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק יכול לבוא בתקופות

לי ראובני
    03/08/2008

הרבה פעמים גירויים חיצוניים מעוררים אותנו מבחינה מינית, זה יכול להיות תוצאה של תקופה טובה בחיים, אנרגיות, התאהבות, עבודה חדשה, כל דבר שעושה לנו טוב, לעיתים להפך, דווקא תקופה של עצב, אכזבה יכולה לעורר בנו צורך בנחמה ומרגוע והמיניות משמשת מפלט.
    לא ציינת בת כמה את, האם את בזוגיות או לא, בכל מקרה, אפשר לראות בזה תקופה ולא משהו קבוע ולחבק את זה וזה ישתנה ולא בהכרח לנצח ישאר.
    המיניות היא כמו אש, אם לא מזינים אותה היא דועכת. אם תהיי עסוקה בדברים אחרים, אם תמצאי עניין בתחומים שונים, ההתעסקות בפנטזיות ובסקס יפחת בהדרגה למינון שמתאים לך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו