מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושבת על סקסגלי12/06/2008
רוב היום אני חושבת על סקס, הרבה דברים גורמים לי לגירוי מיני, יש לי המון פנטזיות ואני חושבת שזה מוגזם ואף פוגע בי בעבודה וביום יום, מה כדאי לעשות כנגד הפנטזיות והמחשבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים פרטים
לי ראובני12/06/2008גלי שלומות,
אני מוקירה אותך על הכנות והמודעות לעצמך, לרגשות שלך, למחשבות שלך.
העובדה כי העוררות שלך מסבה לך חוסר נוחות מעודדת לכיוון של התבוננות וניסיון להבין את המקור שלה. כלומר, באיזה קונטקסט המחשבות האלה עולות.
האם זה מתעורר כשאת חווה רגש מסוים כמו שמחה, מבוכה, חשש, התרגשות חברתית וכו'.
אם תוכלי לשים אצבע על הדפוסים שמעוררים מחשבות אצלך יהיה קל יותר לנסות ולמפות את המקור שלהן.
לא צינת בת כמה את, האם את נמצאת בזוגיות, האם המיניות ביניכם מדובר, מהנה, מעוררת חרדה, רגשית וכו', אולם גם זו יכולה להיות אפשרות. כלומר, סוג של נושא לא מדובר שתופח למימדים המסבים את רוב תשומת ליבך במהלך היום.
מכון רם בתל אביב עוסק בטיפול בנושא זה כמו גם סקסולוגים אחרים.
הייתי מייעצת לך לנסות ולהבין בעזרת איש מקצוע כיצד ניתן להפחית את המחשבות הנשנות הללו כך שלא יסבו לך טרדה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לעשות "נגד " ?
החוש השישי16/06/2008תנסי להיות בעד המחשבות ואלו לא יטרידו אותך .
גם לממש פנטזיות זה רעיון טוב - תנסי !!!
והכי טוב, תמצאי אחד כמוך, שתתאימו כמו כפפה ליד ואז תראי כמה זה נחמד סקסי ומגרה !!!
אם יש לך ענין בסעיף האחרון , תשאירי לי הודעה פה ונחליף מייליים ?
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
חלום23/06/2008אני מציע לך מאמי לקיים יחסי מין עם גבר ואני מוכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי חלאס להציע את עצמכם ככה?!
כ27/06/2008זה דבילי למה אתם צריכים להיראות כאלה נואשים לסקס?! נו באמת תפסיקו לירדוף אחרי זה כל הזמן!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות ? - לעשות
ראובן - חולון02/08/2008שאלתך בדבר גרוי יתר ופנטזיות, ושאלתך מה לעשות, התשובה פשוטה - פשוט לעשות סקס בכל הזדמנות שבא לך. זה נורמלי וחלק מהחיים. ותעשי כל זמן שבא לך עדיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק יכול לבוא בתקופות
לי ראובני03/08/2008הרבה פעמים גירויים חיצוניים מעוררים אותנו מבחינה מינית, זה יכול להיות תוצאה של תקופה טובה בחיים, אנרגיות, התאהבות, עבודה חדשה, כל דבר שעושה לנו טוב, לעיתים להפך, דווקא תקופה של עצב, אכזבה יכולה לעורר בנו צורך בנחמה ומרגוע והמיניות משמשת מפלט.
לא ציינת בת כמה את, האם את בזוגיות או לא, בכל מקרה, אפשר לראות בזה תקופה ולא משהו קבוע ולחבק את זה וזה ישתנה ולא בהכרח לנצח ישאר.
המיניות היא כמו אש, אם לא מזינים אותה היא דועכת. אם תהיי עסוקה בדברים אחרים, אם תמצאי עניין בתחומים שונים, ההתעסקות בפנטזיות ובסקס יפחת בהדרגה למינון שמתאים לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)