קיום יחסים בפעם הראשונה ואי מתן חשיבות לאיבוד בתולין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים בפעם הראשונה ואי מתן חשיבות לאיבוד בתולין
    שרון
    19/07/2020

שלום,
    בתי בת 20 בתולה ויוצאת עם בחור שבועיים,
    באה אליי וביקשה שאבוא איתה לרופאת נשים לצורך גלולות, לי אין בעיה ואנו פתוחות מאוד.
    אציין שאני מבינה שהזמנים של פעם היו שונים וגם אני הייתי שובבה הרבה לפני הגיל שלה, אך מוזר לי המחשבה שלה שאין משמעות לבתולין ומתאים לה לשכב איתו עכשיו גם שאין לה רגשות חזקים... מסיפורים של חברות שלה אני מבחינה שכל יום הן עם משהו אחר וסבבה להן, אין לי בעיה שתקיים (ולא שהיא שואלת אותי) אך האם היום מתייחסים לפעם הראשונה בקלות ראש כזו?
    ברור לי שבשל גילה רוצה להפטר מזה... תודה שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודעת אם היא רוצה להפטר מזה בלבד....

לי ראובני
    28/07/2020

שרון שלום
    ראשית העובדה שהבת שלך פונה אליך בנושא כל כך רגיש ואינטימי מעידה על קשר טוב ביניכן ועל מידת האמון שלה בך, לתמוך, לסייע, להבין ולהדריך.
    זה ממש לא מובן מאליו.
    לגבי התוכן עצמו, אני לא יודעת אם נערות היום רק רוצות להפטר מהבתולין שלהן, אני חושבת שהבת שלך רוצה להיות אחראית ולבחור מתי ואיך נכון לה.
    אני מניחה שבגילה היא שומעת כבר את מרבית חברותיה פעילות מינית והיא רוצה גם לייצר עבור עצמה חוויה של אינטימיות ומרחב בטוח להתנסות.
    אני חושבת שלקדש את הבתולין ואת הפעם הראשונה שם המון משקל על חוויה שהיא לא תמיד פשוטה. לפעמים יש רצון לעשות את זה עם אדם אהוב שאפשר לסמוך עליו ולפעמים הרצון הוא רק להרגיש טוב לגבי עצמי, להרגיש שיכולתי לייצר חוויה נעימה ובטוחה.
    אני לא חושבת שזה צריך להיות בקצוות.
    אולי שווה לכן לדבר על כך כדי שתרגישי שהיא מצליחה לייצר עבור עצמה בחירות מושכלות שאינן תלויות בלחץ חברתי או בלחץ זוגי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו