הוצאת גוש בשד וביצוע של ממוגרפיה כואבת - האם יש נזק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת גוש בשד וביצוע של ממוגרפיה כואבת - האם יש נזק?
    דפנה
    28/07/2020

ד"ר שלום ותודה, זה אולי לא בדיוק התחום ובכל זאת מאמינה שתוכלי לעזור לי ולענות...
    בת 67, לפני 6 שנים הוציאו לי גוש בשד שהיה שם עשור ולא סרטני. אחרי 3 שנים, היום, הלכתי לעשות ממוגרפיה. הטכנאית (שלא היה נעימה ואגרסיבית) לחצה לי נורא חזק עם המכשיר של הממוגרפיה.
    ביקשתי טיפה יותר חלש כאב לי ממש, אמרה שככה צריך אחרת לא רואים ולעתים קוראים שוב בגלל שלא יצא טוב, ביקשה שלא אסתכל ושארים את הראש ממש עשתה לי מהציצי דף נייר. עשיתי בחיי עשרות ממוגרפיה וככה לעולם לא עשו לי חזק! אני מכה על חטא שלא קמתי באותה שניה לבקש מישהי אחרת, משום מה זרמתי.
    כשהגעתי הביתה עד עכשיו ממש כואב לי באזור הלב, כל המקום שמקרין לי ליד שמאל וגם ימין כמו זרמים. בבקשה ממך, האם בדיקה כזאת שמועכים בצורה אגרסיבית יכולה לגרום נזק לשד? קרה בעבר פעם שמישהי נפגעה ממוגרפיה? חלילה לפוצץ בפנים בלוטות או נזק אחר. אודה לך על תשובתך הכנה...
    תודה ליאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממוגרפיה כואבת

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/07/2020

אין נזק כתצוצאה מהלח. של מכשיר הממוגרף לשד
    הכאב עמור לעבור תוך מספר ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו