מה אפשר עוד לעשות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אפשר עוד לעשות ?
    מאור
    22/08/2021

היי

יש לי חברה שניה בחיי ואנחנו 3 שנים ביחד
    אני מאוד אוהב אותה אבל יש פער גדול מבחינה מינית
    אני - מאונן לידה בלי בעיה, עושה לה מין אוראלי, מאונן לה עם היד שלי, מלטף ומנשק את כל הגוף שלה, ורוב הפעמים היא גומרת ונהנית
    היא - מוכנה לחדירה רק עם אני למעלה, עושה לי ביד, ומוכנה שאני אעשה בשבילה כל מה שאני רוצה אבל
    היא לא תמצוץ לי, לא תאונן לידי, לא תיתן לי לגמור בין השדיים שלה, לא רוצה חדירה כשהיא מלמעלה או תנוחה אחרת, מתנגדת לראות סרט פורנו ביחד או שאני אגיד כמה מילים גסות ( יחסית ) כשאני גומר.
    רציתי שנלך לטיפול זוגי אבל היא מתביישת לדבר על זה עם מישהי זרה.
    מה אפשר עוד לעשות ?
    אשמח גם אם תגידי לי עם משהו מהדברים שאני רוצה הם מוגזמים / סוטים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אפשר עוד לעשות ?

הוספת תגובה

• שום דבר מהתכנים שציינת לא נחשב לסוטה

לי ראובני
    23/08/2021

שום דבר מהתכנים שציינת לא נחשב לסוטה, לא יודעת אם יש דבר כזה בעולם של מיניות בריאה, בגדול כל דבר ששני אנשים מבוגרים עושים מרצון נחשב לבריא ואפשרי ומותר.
    נכון, יש ביניכם פער, בפתיחות, באומץ, בנכונות להתפתח וללמוד אחד מהשני. נראה לי שמה שעשוי לעזור לה זה ללמוד עוד, אפשר להתחיל עם ספרים, אח"כ סרטי הדרכה ובהמשך סדנא או טיפול.
    אפשר להקשיב יחד לפודקאסטים העוסקים במיניות ממליצה בחום על הפודקאסט של פאולה וליאון יש שם הרבה פרקים שעוסקים במיניות ואולי חשיפה הדרגתית תעזור לה להבין שהכל מותר אם נעים ורוצים כמובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו