מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קניית ויברטורבתיה18/06/2008
שלום רב, אני מתלבטת אם לבקש ליום ההולדת שלי ויברטור מחברותי, נראה לי י רכישת ויברטור היא הצהרה בעייתית על עצמי כרווקה כלומר אולי לא אפעל יותר מדי בנוגע למציאת בן זוג. מצד שני אני בטוחה שאשתמש בו ואהנה פשוט ההצהרה וההגדרה של העניין מפריעה לי ואולי עדיף להשאיר את המצב כמות שבהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא קשור את יכולה לקנות ויברטור
כ18/06/2008וזה לא אמור להשפיע על אם יהיה לך בן זוג ולא לזה שאת רווקה זה לא אמור להשפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין ויברטור לרווקות
לי ראובני18/06/2008ויברטור הוא סוג של אביזר מין, או צעצוע מין שמטרתו לגוון את מנעד ההנאות המיניות, ללמד אותנו צורות חדשות להנות מהגוף שלנו, לספק אותנו בצורות מלהיבות, לענות על סוג של פנטזיה, לעורר מיניות בזוגיות ועוד.
קיימים בשוק סוגים שונים של ויברטורים, בצורות, צבעים וחומרים שונים.
יש נשים אשר באמצעות ויברטור חוו אורגזמה דגדגנית או וגינלית לראשונה, יש הנעזרות בו בסקס זוגי, יש הנעזרות בו באוננות.
אין חוקים, אין מגבלות ואין שיפוטים מעבר למה שאנחנו שמים לעצמנו.
מאחר ומחירי הצעצועים הללו אינם פעוטים, נראה לי שמתנת יומהולדת זו דרך מאוד מפנקת לזכות בסוג כזה של עונג. והכי חשוב לזכור, שזה לא אומר עליך שום דבר מעבר לעובדה שאת רוצה להתנסות בעוד צורות של הנאה מינית.
חשוב להקפיד כי ויברטורים המיועדים להחדרה ולא רק לגירוי חיצוני (כגון רוקט פוקט) יהיו עשויים מחומרים איכותיים כגון סיליקון, כאלו שאינם משאירים צבע או חומר בנרתיק ואינם גורמים לפטריות.
אני ממליצה לך לבחור באינטרנט או בחנות בעצמך את האביזר שהיית רוצה כי לרוב לא ניתן להחליף אותם לאחר הקנייה וכך תוכלי להבטיח לעצמך הנאה מלאה.
בהצלחה ומזל טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבלמה יש חברים
חלום23/06/2008טוב ... בקיצור אל תדאיגי אני אחליף את הויברטור עם הזיין שלי ומתי שתצרכי תשתמשי בו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)