קניית ויברטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית ויברטור
    בתיה
    18/06/2008

שלום רב, אני מתלבטת אם לבקש ליום ההולדת שלי ויברטור מחברותי, נראה לי י רכישת ויברטור היא הצהרה בעייתית על עצמי כרווקה כלומר אולי לא אפעל יותר מדי בנוגע למציאת בן זוג. מצד שני אני בטוחה שאשתמש בו ואהנה פשוט ההצהרה וההגדרה של העניין מפריעה לי ואולי עדיף להשאיר את המצב כמות שבהוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית ויברטור

הוספת תגובה

• זה לא קשור את יכולה לקנות ויברטור

כ
    18/06/2008

וזה לא אמור להשפיע על אם יהיה לך בן זוג ולא לזה שאת רווקה זה לא אמור להשפיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין קשר בין ויברטור לרווקות

לי ראובני
    18/06/2008

ויברטור הוא סוג של אביזר מין, או צעצוע מין שמטרתו לגוון את מנעד ההנאות המיניות, ללמד אותנו צורות חדשות להנות מהגוף שלנו, לספק אותנו בצורות מלהיבות, לענות על סוג של פנטזיה, לעורר מיניות בזוגיות ועוד.
    קיימים בשוק סוגים שונים של ויברטורים, בצורות, צבעים וחומרים שונים.
    יש נשים אשר באמצעות ויברטור חוו אורגזמה דגדגנית או וגינלית לראשונה, יש הנעזרות בו בסקס זוגי, יש הנעזרות בו באוננות.
    אין חוקים, אין מגבלות ואין שיפוטים מעבר למה שאנחנו שמים לעצמנו.
    מאחר ומחירי הצעצועים הללו אינם פעוטים, נראה לי שמתנת יומהולדת זו דרך מאוד מפנקת לזכות בסוג כזה של עונג. והכי חשוב לזכור, שזה לא אומר עליך שום דבר מעבר לעובדה שאת רוצה להתנסות בעוד צורות של הנאה מינית.

חשוב להקפיד כי ויברטורים המיועדים להחדרה ולא רק לגירוי חיצוני (כגון רוקט פוקט) יהיו עשויים מחומרים איכותיים כגון סיליקון, כאלו שאינם משאירים צבע או חומר בנרתיק ואינם גורמים לפטריות.
    אני ממליצה לך לבחור באינטרנט או בחנות בעצמך את האביזר שהיית רוצה כי לרוב לא ניתן להחליף אותם לאחר הקנייה וכך תוכלי להבטיח לעצמך הנאה מלאה.
    בהצלחה ומזל טוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשבלמה יש חברים

חלום
    23/06/2008

טוב ... בקיצור אל תדאיגי אני אחליף את הויברטור עם הזיין שלי ומתי שתצרכי תשתמשי בו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו