שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רינה
    24/06/2008

שלום רב,
    התחלתי לקחת כדורים פסיכיאטריים עקב דיכאון. כעת אני מרגישה שירד לי החשק המיני נורא. מה אפשר לעשות? אפשר לקבל טיפים?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• להתייעץ עם הרופא המטפל

לי ראובני
    24/06/2008

רינה שלום,
    לצערי התופעה שאת מתארת היא שכיחה בקרב מטופלים בכדורים פסיכאטריים. אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל לבדוק איתו אפשרויות לשינוי מינון או סוג או הפרוגנוזה שלו למשך הזמן הדרוש לגופך להסתגל לתרופה, יתכן כי מדובר בתופעה חולפת.
    בכל מקרה, אני לא ממליצה להפסיק את הטיפול התרופתי על דעת עצמך אלא רק בהיוועצות עמו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אנטי דכאוני

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/06/2008

הי רינה
    לא כתבת איזה כדורים את לוקחת, אבל בגדול כל התרופות הפסיכיאטריות האנטי דכאוניות הינן בעלות השפעה שלילית על החשק המיני. לא תמיד ברור לנו האם הירידה בחשק היא בגלל הדכאון או בגלל הטיפול נגד דכאון. משפחת הSSRI שהפרוזק שיך אליו למשל משפיע בברור לרעה על החשק המיני, לעומת זאת משפחת ה SNRI כמו הרמרון או המירו, פחות משפיעים על התגובה המינית. כפי שלי בקיצור אמרה - התיעצי עם הפסיכיאטור שלך שינסה ל"שחק" בין התרופות השונות עד שתמצא אותה תרופה שתשפיע פחות על החשק אבל עדיין תמנע דכאון.
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו